با حضور وزیر علوم؛
نخستین نمایشگاه پارکهای علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز افتتاح شد
با حضور وزیر علوم، نخستین همایش و نمایشگاه پارکهای علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
به گزارش ایلنا، سیو دومین نشست رؤسای پارکهای علم و فناوری کشور نیز همزمان با همایش مدیریت سبز و افتتاحیه نمایشگاه مدیریت سبز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد.
نمایشگاه مدیریتسبز با هدف بسترسازی برای معرفی شرکتهای توانمند، جلب پشتیبانی و حمایت دستگاههای اجرایی از شرکتهای مذکور از طریق تعامل کارفرمایان با شرکتهای تولیدکننده و یا ارائهدهنده خدمات در حوزه مدیریت سبز و حمایت از تولید داخل و کالای ایرانی از امروز تا دهممرداد در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر پا خواهد بود.
ضرورت توجه ویژه به حرکتهای برنامه محور
غلامی در این همایش اظهار داشت: تلاش ما این است که بتوانیم مجموعه آموزش عالی کشور را آن طور که باید و شاید در سطح ملی نمایندگی کنیم و از رویکردهای مثبتی که در حوزه سازمان برنامه و بودجه و دولت وجود دارد بهره بیشتری ببریم تا شرایط برای انجام دادن وظایف سازمانی و ذاتی بیش از پیش فراهم شود.
وی افزود: خوشبختانه پارکهای علم و فناوری شروع خوبی داشتهاند و امید زیادی به آنها در سطح ملی وجود دارد و ارزیابیها نیز نشان میدهد که در روند فعالیتهای خود توفیقات خوبی کسب کردهاند.
به گفته وزیر علوم پارکهای علم و فناوری حلقه اتصال مجموعه علم و فناوری با بخش خصوصی هستند و این حلقه اتصال باید مسئولیت و ماموریت خاصی را برای خود تعریف کند.
غلامی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی اگر پارکهای علم و فناوری هر الگو و برنامه علمی و محاسبه شده و فنی را به مجموعههایی که در زیر چتر خود دارند منتقل کنند میتواند جریان مستمری را در آینده ایجاد کند و منشأ اثرات باشد و هر چه دقت و ظرافت علمی و محاسبات دقیقتر باشند، این اثرات نیز مطلوبتر خواهند بود.
وی عنوان کرد: شاید اهدافی را که در تقویت نیروی انسانی در دانشگاهها داریم، به لحاظ وسعت، تعداد و تنوع رشتهها، نتوانیم افراد را به صورت تک به تک به سمت مقصد جهتدهی و هدایت کنیم، اما اهداف و برنامهها در پارکهای علم و فناوری دقیق و هدفمند است.
وزیر علوم افزود: در پارکهای علم و فناوری زایش فکر و اندیشه مدیریتی را انتظار داریم و لذا نباید در ستاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چگونگی مدیریت را دیکته کرده بلکه باید در کنار آنها قرار گرفته و کمک کنیم با شکوفا کردن اندیشههای جوان بتوانند راهکارهای جدید و نوآوریها را به همه مجموعهها، به خصوص مجموعههای در حال توسعه، شرکتها و واحدهای فناوری که امید به آینده در کنار شکوفایی آنها شکل میگیرد، منتقل کنند.
وی با تأکید بر اینکه در کشورمان باید اقتدار ملی و سرمایههای ملی را از منابع خام به سمت نیروی انسانی توسعهیافته انتقال دهیم تصریح کرد: این مهم باید یک حرکت ملی باشد و بخش قابل توجه آن را باید پارکهای علم و فناوری و مراکز پژوهشی و فناوری ساماندهی و هدایت کنند.
غلامی افزود: در شرایط فعلی باید نمونههای عملی امیدوارکننده از دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور به سوی جامعه منتشر شود؛ زیرا وظیفه داریم که روی حل مسئله فکر کرده و راهکار ارائه دهیم و این امر جریان امید و اراده ملی را در کشور تقویت خواهد کرد.
وی در پایان با بیان اینکه آینده از آن ملت و جوانان ما میباشد تصریح کرد: جامعه علمی برای همه مسائل و معضلات موجود در کشور میتواند راه حل ارائه دهد و این همت با قوت و وسعت بیشتر در جامعه علمی شکل گرفته و پیش خواهد رفت.