معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر:
500 هزار خانوار در طرح خادم مشارکت کردند
معاون آموزش و پژوهش وفناوری جمعیت هلال احمر کشور گفت: تاکنون 500 هزار خانوار در کشور طرح خادم یا خانواده آماده در مخاطرات شرکت کردند.
به گزارش ایلنا؛ کاظم شریفی در آئین تجلیل از اساتید و مربیان جمعیت هلال احمر که در خانه معلم قم برگزار شد با اشاره به جایگاه والای معلم در آموزش اظهار کرد: معلم موجب رشد و تعالی انسان است و معلمی شغل انبیای الهی است.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور در مورد رسالت این نهاد افزود: موضوع محوری هلال احمر انسان و زندگی بشر توام با کرامت و آرامش و سلامتی و به دور از رنج و درد است.
وی تصریح کرد: در هلال احمر با توجه به رویارویی با مخاطرات، آموزش اهمیت راهبردی دارد از این رو بسترهای آموزش همگانی و تخصصی و آموزش عالی شکل گرفته است.
شریفی بیان کرد: تداوم خدمات منوط به آموزش طبق نیاز روز است در این راستا در شبکه مربیان با جمعیت 5 هزار نفر در حد امکانات آموزش داوطلبین را در پیش گرفته ایم و سالانه 180 هزار نفر کمک های اولیه را می بینند و آموزش ده ها هزار نفر در مدارس نیز در دستور کار است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین آموزش غیر حضوری و اجرای طرح های آموزشی همانند طرح ملی خادم از دیگر ظرفیت های جمعیت هلال احمر است که در این باره تاکنون 500 هزار خانوار در کشور طرح خادم یا خانواده آماده در مخاطرات را سپری کردند.
معاون آموزش و پژوهش وفناوری جمعیت هلال احمر کشور اظهار کرد: همچنین در آموزش تخصصی ضمن خدمت سالانه 12 هزار نفر ساعت آموزش برای کارکنان و 900 هزار نفر ساعت برای داوطلبان در 250 دوره برگزار می شود.
وی ابراز کرد: نگاه مدیران ارشد نسبت به آموزش و پژوهش نگاه حمایتی و راهبردی است این حمایت ها در تامین منابع و تخصیص اعتبارات بروز پیدا می کند تلاش می کنیم در توسعه ساختارهای آموزشی و پژوهشی و فعالیت های درون و برون سازمانی به تحولات خوبی دست یابیم.
شریفی با بیان اینکه در آموزش های همگانی به پیوست فرهنگی و اطلاع رسانی توجه می شود و تاثیر آن بر گروههای اجتماعی ارزیابی می شود. گفت: در آموزش های حضوری تمرکز بیشتری بر گروههای مرجع و جامعه هدف با کمک مدیران عامل در استان ها صورت می پذیرد در این مسیر به توسعه زیرساختها و ارتقای کمی و کیفی آموزش ها اهتمام ورزیده ایم.
معاون آموزش و پژوهش وفناوری جمعیت هلال احمر کشور یادآور شد:جمعیت مدرسان 7 هزار نفر در کشور در دو دهه در رشته های مختلف 17 هزار نفر را دانشگاههای علمی کاربردی هلال احمر آموزش داده اند که همگی فارغ التحصیل شده اند.
وی تاکید کرد: به روز رسانی آموزش ها و توجه به امکانات و ظرفیت های آموزشی مورد توجه است و برانیم در بستر آموزشی و واحدهای درسی و رشته های تحصیلی با معیارهای عالی آموزش کشور هم تراز باشیم.
شریفی یادآور شد: توسعه و تعالی جمعیت هلالاحمر وابسته به سرمایهگذاری مادی و معنوی در آموزش و پژوهش است.
علمی که توام با ارزش های اخلاقی باشد انسان را به تعالی می رساند
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان قم گفت: علمی که توام با ارزش های اخلاقی باشد انسان را به تعالی و کمال می رساند.
حجت الاسلام سید مصطفی علامه مهری در آیین تجلیل از اساتید و مربیان جمعیت هلال احمر که با حضور معاون آموزش و پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر کشور در خانه معلم برگزار شد، عنوان کرد: اولین معلم انسان خداست خداوند به انسان قدرت تفکر و بیان و قلم داده است تا در کسب علم و دانش تلاش کند.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان قم با بیان اینکه معلمی شغل انبیای الهی و پیامبران است و جایگاه والایی در نزد خداوند دارد. افزود: کسب علم و دانش دارای ارزش فراوانی است علمی که توام با ارزش های اخلاقی باشد انسان را به تعالی و کمال می رساند.
حجت الاسلام علامه مهری افزود: علمی که همراه با اخلاق باشد و موجب رشد و تعالی باشد ارزش دارد علم نور است و این نور در قلب کسی قرار داده می شود که خدا بخواهد.
وی با تاکید بر تقوای الهی بیان کرد: ظرف وجودی انسان باید مملو از تقوای الهی باشد و این ظرف را باید از حسدها و کینه ها و پلیدی ها پاک کنیم تا علم تجلی و درخشش یابد و اثر گذار باشد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان قم خاطرنشان کرد: تقوای الهی در وجود انسان بسترسازی می کند در همه امور باید تقوا را رعایت کرد علمی که در بستر تقوا شکل بگیرد دارای ارزش والایی است و در کنار کسب علم باید به تقوا توجه داشت.
وی گفت: هر عملی باید پیوست اخلاقی داشته باشد در کسب علم و دانش باید به اخلاق نیز توجه داشت همکاری و همراهی و عاطفه از پیوست های اخلاقی است.
حجت الاسلام علامه مهری یادآور کرد: در قالب دروس دانشگاهی و آموزش می توان بسیاری از ارزش های انسانی و اخلاقی را به جوانان یاد داد علم بدون اخلاق جایگاهی ندارد افراد فرهیخته الگوی جامعه هستند و اخلاق فرهیختگی می آورد.
وی بیان کرد: همچنین اساتید باید در انتقال تجربیات و میدان دادن به جوانان و بها دادن به آن ها در عرصه های اجتماعی توجه ویژه ای داشته باشند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان قم اظهار کرد: کار گروهی همراهی و همدلی می خواهد و باید این هم افزایی را به جوانان یاد داد خوشبختانه مردم ایران مردمی رئوف و مهربان هستند چرا که به اخلاق نیز اهتمام می ورزند.
وی بیان کرد: رابطه اساتید و دانشجویان در گذشته بسیار خوب بود و با هم انس می گرفتند این روحیه از میان رفته است و رابطه تنها در درس دادن و آموزش گرفتن خلاصه می شود پیوند عاطفی میان این دو بسیاری از مشکلات را از بین می برد و بر رفتار دانشجو اثر می گذارد.