معاون امور مجلس خبر داد:
حمایت از دانشجویان مستعد و نیازمند برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: سیاست رئیس دانشگاه حمایت از دانشجویان مستعد و کم برخوردار برای ادامه تحصیل است.
به گزارش ایلنا، علیرضا منادی معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تعامل میان دانشگاه آزاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی منجر به رضایتمندی مردم شده و اعتماد به این دانشگاه را بیشتر می کند، گفت: معاونت امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی بیشترین حجم مراجعه کننده در بین معاونت ها و اداره کل های سازمان مرکزی را دارد و بیشترین پاسخ مثبت را به درخواست ها و تقاضاها می دهد.
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این معاونت، ارتباطات تنگانگی با معاونت های «فرهنگی و دانشجویی»، «آموزشی و تحصیلات تکمیلی»، «پژوهشی»، «توسعه مدیریت و منابع» و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور دارد و همه تلاش ما بر این است که بتوانیم پاسخگوی مطالبات مردم که از طریق وکلای آنان در مجلس به ما ارجاع می شود، باشیم.
دکتر منادی با بیان اینکه آینده آموزش عالی در کشورهای جهان به سمت آموزش عالی خصوصی در حرکت است، اظهار داشت: در آینده دولت ها بودجه و تصدی گری خود را در آموزش عالی کاهش خواهند داد و دانشگاه ها به بخش خصوصی واگذار می شود. اکنون ۶۷ میلیون دانشجو در کشورهای مختلف جهان در حال تحصیل هستند و پیش بینی می شود در ۱۰ سال آینده این عدد به ۶۶۰ میلیون دانشجو برسد و حدود ۱۰ درصد مردم جهان درگیر آموزش عالی خواهند بود، بنابراین دانشگاه آزاد اسلامی آینده بسیار روشنی در پیش رو دارد.
فعالیت آزمایشگاه همکار استاندارد گامی در جهت درآمدزایی غیرشهریه ای
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه در حوزه درآمدهای غیرشهریه ای فعالیت های خوبی را آغاز کرده است، خاطرنشان کرد: براساس تفاهم نامه همکاری که اخیرا بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان ملی استاندارد ایران منعقد شده، همه آزمایشگاه های مجهز دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان آزمایشگاه همکار استاندارد فعالیت خواهند کرد که این موضوع گامی در جهت درآمدزایی غیرشهریه ای برای دانشگاه خواهد بود.
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ۲۰ میلیون متر مربع فضای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانشجو، بزرگ ترین مجموعه آموزش عالی در جهان محسوب می شود که مولود انقلاب اسلامی است. این دانشگاه حدود نیمی از آموزش عالی کشور و ۴۰ درصد آموزش پزشکی کشور با ۱۰۰ هزار عضو هیات علمی و کارمند را عهده دار است.
به گفته دکتر منادی، دانشگاه آزاد اسلامی با فعالیت خود در حوزه های مختلف فناوری، پزشکی، آزمایشگاه ها و پردیس های علوم و تحقیقات به جایگاه ویژه ای در کشور و منطقه دست یافته و تلاش دارد با حمایت از نخبگان، افزایش بودجه پژوهشی و فعالیت های دانش بنیان جایگاه خود را ارتقاء بخشد.
حمایت از دانشجویان مستعد و کم برخوردار برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تسهیلات این دانشگاه برای تحصیل آسان جوانان در دانشگاه آزاد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در هیچ دوره ای مانند این دوره تخفیف دانشجویی نداشته و سیاست رئیس این دانشگاه حمایت از دانشجویان مستعد و کم برخوردار برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد است.
دکتر منادی گفت: دکتر فرهاد رهبر به منظور تحقق اصل عدالتمحوری و ایجاد فرصت های برابر برای رشد و شکوفایی علمی و فرهنگی برای همه دانشجویان به ویژه دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی با صدور بخشنامه ای ابلاغ کرد که همه دانشجویان تحت پوشش این سازمان در تمام مقاطع تحصیلی از ۲۰ درصد تخفیف شهریه تحصیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۷-۹۶ و نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ برخوردار خواهند شد.
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک سازمان غیردولتی و غیرخصوصی دارای سرمایه عظیم انسانی است و همه امکانات و مالکیت آن متعلق به مردم است. این دانشگاه در هیچ یک از قالب های دولتی، خصوصی و تعاونی جا نمی گیرد و تنها مجموعه بزرگ غیرخصوصی و غیردولتی در کشور محسوب می شود.