خبرگزاری کار ایران

سردار منتظرالمهدی:

پلیس شکایتش از شهرداری تهران را پس می‌گیرد

پلیس شکایتش از شهرداری تهران را پس می‌گیرد
کد خبر : ۵۹۲۸۱۹

سخنگوی ناجا گفت: پلیس از شکایت خود از شهرداری تهران صرف نظر و آن را پس می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار منتظرالمهدی امروز (دوشنبه) در نشست خبری با خبرنگاران گفت: با توجه به تصریح شهردار تهران و اطلاعیه روابط عمومی شهرداری مبنی بر عدم قرارداد میلیاردی شهرداری سابق با ناجا پلیس از شکایت خود از شهرداری تهران صرف نظر و آن را پس می‌گیرد.

سردار منتظرالمهدی درخصوص هک برخی سایت‌ها گفت: تاکنون هیچ شکایتی از سوی این رسانه ها به پلیس نشده است.

او با بیان اینکه صفحه اول این سایت‌ها هک شده بود، ادامه داد: آی پی افراد هک کننده در انگلیس و امریکا بوده است.

سخنگوی ناجا خاطر نشان کرد: وزارت اطلاعات و ارتباطات پیگیر این ماجرا است.

او درباره راهپیمایی 22 بهمن گفت: در راهپیمایی 22 بهمن با توجه به اشراف اطلاعاتی که از قبل وجود داشت هیچ مشکل امنیتی در سراسر کشور در طول برگزاری راهپیمایی نداشتیم و در کمال آرامش این مراسم باشکوه باحضور حداکثری مردم برگزار شد.

سردار منتظرالمهدی با اشاره به دستگیری سه عامل اصلی شهادت سه مامور مبارزه با مواد مخدر ناجا در شرق کشور گفت: چندی پیش سه مامور مبارزه با مواد مخدر ناجا در خاش در درگیری با اشرار به شهادت رسیدند که سه نفر در این رابطه دستگیر شدند.

او ادامه داد: این سه نفر از عناصر اصلی اشرار و دارای سوابق شرارت و ایجاد ناامنی در شرق کشور هستند.

سخنگوی ناجا با اشاره به کشف و ضبط مواد مخدر از ابتدای سال تاکنون گفت: از ابتدای سال تاکنون 645 تن انواع مواد مخدر کشف شده است که 78 درصد این کشفیات در استانهای شرقی کشور بوده است.

او تصریح کرد: این کشفیات در شرق کشور نشان می دهد که بیشتر کشفیات مواد مخدر در مبادی ورودی بوده و مواد مخدر وارد کشور نشده است.

سردار منتظر المهدی درباره اجرای طرح ترافیک جدید خاطرنشان کرد: این طرح در شورای ترافیک شهرداری تهران به ریاست شهردار مطرح شده است. پلیس راهور یکی از اعضای این شورا است که نظرات خود را درباره این طرح جدید اعلام کرده است.

او با بیان اینکه طرح ترافیک جدید دارای ایراداتی بود خاطرنشان کرد: پلیس راهور الزاماتی در خصوص اجرای طرح ترافیک به شورای ترافیک مطرح کرد. پلیس بر سر سلامت مردم مماشات نمی‌کند و این طرح باید به گونه‌ای باشد که سلامت مردم به خطر نیفتد و سه الزام را پلیس در این خصوص مطرح کرد. این الزامات شامل این است که آلودگی بیشتر نشود ترافیک افزایش پیدا نکرده و فشار مضاعف بر مردم وارد نیاید.

سردار منتظر المهدی در خصوص پولی شدن طرح زوج و فرد گفت: قرار بود برای اجرای طرح زوج و فرد نیز هزینه دریافت شود که این طرح تصویب نشد و مانند سال گذشته طرح زوج و فرد اجرایی می‌شود.

سخنگوی ناجا با بیان اینکه اجرای طرح ترافیک جدید باعث کاهش 12 درصدی ترافیک می‌شود، تصریح کرد: بر اساس گزارشات در اجرای طرح ترافیک جدید حداکثر 103 هزار خودرو مجوز ورود به محدوده طرح ترافیک را دریافت می‌کنند. در حالی که در سال گذشته 129 هزار خودرو وارد این محدوده شده‌ بود.

سخنگوی ناجا خاطرنشان کرد: پلیس اساسا دخل و تصرفی در میزان دریافت هزینه طرح ترافیک ندارد و این وجوهات در شورای شهر مطرح و به تصویب می‌رسد. در خصوص طرح ترافیک جدید مبلغ اعلام شده و علی الظاهر مقدار آن کاهش پیدا کرده است.

سردار منتظرالمهدی گفت: برای اجرای این طرح باید در مبادی ورود و خروج محدوده طرح ترافیک دوربین نصب شود و نصب این دوربین‌ها بر عهده شهرداری تهران است و تا زمانی که شهرداری تهران این دوربین‌ها را نصب نکند و امتحان نشود اجرای این طرح با مشکل مواجه خواهد شد البته شهرداری قول داده است که این دوربین‌ها را به زودی نصب کند.

سردار منتظرالمهدی با اشاره به افرادی که با مخدوش کردن پلاک وارد محدود طرح ترافیک می‌شوند گفت: برخی افراد با مخدوش کردن پلاک با انواع مختلف به محدوده طرح ترافیک ورود پیدا می‌کنند. مخدوش کردن پلاک خودرو تخلف نیست بلکه جرم است و شش تا یک سال حبس تعزیری داشته که به جریمه نقدی تبدیل می‌شود. پلیس در مبادی ورودی محدوده طرح ترافیک حضور داشته و اعمال قانون می‌کند.

او بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون 92 هزار و 556 خودرو به دلیل فقدان پلاک یا مخدوش کردن آن اعمال قانون شدند و جریمه و مشخصات این خودروها در سیستم راهور ثبت شده است. از این میزان نیز 231 مورد به دادگاه ارجاع شده‌اند.

سخنگوی ناجا در بخش دیگری از صحبت‌هایش با توضیح در خصوص درآمد حاصل از جریمه‌ها خاطرنشان کرد: درآمد حاصل از جریمه درآمد هزینه است که بر اساس قانونی که در سال 89 به تصویب رسید کلیه هزینه‌های حاصل از جرایم باید به چرخه شهری و راهداری برای گسترش این حوزه‌ها باز گردند و در چرخه مستقیم حمل و نقل قرار گیرد.

او ادامه داد: 60 درصد از درآمد حاصل از جرائم به شهرداری‌ها و راهداری‌ها برای تجهیز راه‌ها و جاده‌ها تعلق گرفته، همچنین 20 درصد این مبالغ به صندوق دیات پرداخت می‌شود و 15 درصد به پلیس راهنمایی و رانندگی تعلق می‌گیرد و 5 درصد باقیمانده نیز صرف فرهنگ‌سازی در زمینه ترافیک می‌شود. 15 درصد سهم پلیس و 60 درصد سهم شهرداری‌ها و راهداری‌ها باید صرف تجهیزات شود. این وجوهات مستقیما به حساب دولت واریز می‌شود.

او گفت: آ‌رزوی ما این است که مردم به گونه‌ای مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند که کسی دیگر جریمه نشود.

سردار منتظر المهدی در خصوص سهم دستگاه‌ها در میزان تصادفات جاده‌ای و جان باختگان حاصل از این تصادفات گفت: بر اساس تبصره 3 قانون راهنمایی و رانندگی ماده 14 اعلام می‌کند پلیس باید در یک حادثه رانندگی علاوه بر راننده سهم دیگر  دستگاه‌ها در بروز آن حادثه رانندگی را اعلام کند. در مجموع سهم سازمان‌هایی مانند راه، خودروسازان، خدمات عمومی جاده‌ای باید در تصادفات مشخص شود که البته این به این راحتی امکان‌پذیر نیست اما در هنگام سوانح رانندگی بیشترین سهم به دلیل بی‌احتیاطی و عدم رعایت الزامات قانونی توسط راننده است.

او ادامه داد: در تصادفات رانندگی بخشی به خودروسازان مربوط می‌شده بخشی به خودروسازان و بخشی به راه مربوط می‌شود. البته همه دستگاه‌ها در حال تلاش برای بهتر شدن وضعیت هستند.

سردار منتظر المهدی با بیان اینکه در اروپا خودروسازان باید 120 استاندارد را برای خودرو در نظر بگیرند گفت: در کشور ما 51 استاندارد توسط خودروسازان رعایت می‌شود البته هر چه استاندارد بیشتری لحاظ شود سهم بیشتری در کاهش تصادفات خواهد داشت. همچنین 5200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور وجود دارد البته در گذشته 8000 هزار نقطه وجود داشت که در حال حاضر به این میزان رسیده‌ایم. بخشی از تصادفات نیز به پلیس باز می‌گردد که با افزایش تجهیزات و امکانات و حضور بیشتر پلیس می‌توان در کاهش تصادفات جاده‌ای موثر بود. همه سازمان‌ها در تلاش هستند تا سهم خود را در تصادفات جاده‌ای کاهش داده و خوشبختانه شاهد این امر هستیم که علیرغم افزایش سفرها با کاهش تصادفات جاده‌ای مواجه هستیم.

سخنگوی ناجا با بیان اینکه 50 درصد جان باختگان بعد از تصادف و در بین راه جان خود را از دست می‌دهند، گفت:‌ ما نیازمند امداد هوایی و بهبود دیگر تجهیزات در دستگاه امدادی هستیم که البته همه در تلاش هستند تا موانع رفع شود و امیدوارم به جایی برسیم که دیگر شاهد کشته شدن افراد در جاده‌های کشور نباشیم.

سردار منتظر المهدی خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام پلیس راهور بیش از 80 درصد تصادفات در شهرها توسط عابران پیاده و موتورسواران است. در کل سوانح ترافیکی که در جاده‌ها و شهرها انجام می‌شود 25 درصد مربوط به موتورسواران است که ضرورت دارد در این زمینه فرهنگ‌سازی بیشتر انجام شود.

سردار منتظر المهدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به موسسه راهگشا که در خصوص تعویض پلاک خودرو فعالیت می‌کند، گفت: شایعات در این زمینه هیچ وقت از بین نمی‌رود در گذشته نیز اعلام شده که بخشی از هزینه تعویض پلاک به حساب مسئولان ناجا واریز می‌شود که این دروغ محض است این هزینه مستقیم به حساب دولت واریز می‌شود.

او ادامه داد: بر اساس نص قانون ما اعلام کردیم افراد برای تعویض پلاک خودرویشان ضرورتی ندارد به دفاتر اسنادرسمی مراجعه کنند. این شایعات در همان زمان اعلام شد و پنج نفر در این زمینه دستگیر شدند که از کارکنان دفترخانه‌ها در تهران و در بعضی شهرستان‌ها بودند. این افراد با قید ضمانت آزاد شدند.

سخنگوی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به جرایم سایبری اشاره کرد و گفت: 74 درصد از جرائم سایبری که به پلیس فتا ارجاع می‌شود کشف می‌شود البته در خیلی از موارد شکایتی از سوی افراد به پلیس فتا ارجاع داده نمی‌شود و ما در این زمینه نیازمند آموزش در فضای مجازی هستیم چرا که اگر این سواد ایجاد نشود احتمال آسیب‌های زیادی در این فضا وجود خواهد داشت.

سخنگوی ناجا تاکید کرد: ‌در حال حاضر بیشترین آسیب در فضای مجازی در زمینه کلاهبرداری مالی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز