وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد:
کمک مالی دولت به خانوادههای دارای عضو معلول/ برای اشتغال معلولان برنامه داریم
به گفته علی ربیعی دولت در نظر دارد ضمن کمک مالی به خانوادههایی که از اعضای معلول خود نگهداری میکنند از طریق آموزش مهارتهای فنی و حرفهای و نیز پرداخت حق بیمه کارفرمایی، امکان اشتغال معلولان در بازار کار را فراهم کند.
به گزارش ایلنا، علی ربیعی که در جریان سفر یکروزه خود به استان آذربایجانشرقی برای عصر امروز در مراسم افتتاح مرکز نگهداری معلولان ذهنی زیر14 سال هشترود حضور داشت، گفت: از یک میلیون و 260 هزار معلول در کشور 338 هزار نفر معلول ذهنی هستند.
وی در توضیح برنامههایی که از سوی دولت برای ساماندهی خانوادههای دارای عضو معلول درنظر گرفته شده است، گفت: نگهداری معلول در خانه و دادن هزینه از سوی دولت و واگذاری این مراکز به بخش خصوصی از سیاست های دولت در زمینه مراکز نگهداری معلولان است.
ربیعی بابیان اینکه به خانواده هایی که معلولان خود را در خانه نگهداری می کنند، کمک مالی پرداخت خواهد شد، اضافه کرد: موضوع اشتغال معلولان نیز از 2 طریق آموزش فنی و حرفه ای متناسب با شرایط فیزیکی معلولان و نیز پرداخت حق بیمه کارفرمایی از سوی دولت دنبال خواهد شد تا امکان حضور معلولان در بازار کار رفاهم شود.
ربیعی همچنین از پرداخت 50 هزار میلیارد ریال وام قرض الحسنه در کمیته امداد و بهزیستی به مددجویان و افراد تحت پوشش در سه سال گذشته خبر داد.
وی افزود: در زمینه اشتغال همچنین بهزیستی و صندوق کارآفرینی تفاهم نامه ای برای پرداخت وام امضا کرده اند و آیین نامه اشتغال روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر نیز در کمیسیون اقتصادی نهایی شد.
ربیعی بابیان اینکه دولت حساسیت زیادی بر روی استخدام سه درصدی معلولان در استخدام ها دارد، گفت: دستگاهها نباید در این زمینه کوتاهی کنند.
مرکز نگهداری معلولان ذهنی زیر 14 سال هشترود و همچنین اورژانس اجتماعی که امروز با حضور ربیعی افتتاح شد، در زمینی به مساحت 6 هزار متر و در 2 طبقه و زیربنای هزار متری ساخته شده است.
هزینه این پروژه اعتباری معادل هشت میلیارد و 250 میلیون ریال بوده است که معادل یک میلیارد ریال آن از سوی مادر شهید تباشیری اهدا شده است.
شهرستان هشترود با حدود 70 هزار نفر جمعیت و یک هزار و 990 کیلومتر مربع وسعت در 120 کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار گرفته است.