کولیوند تشریح کرد:
اقدامات سازمان اورژانس کشور برای برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین
سرپرست سازمان اورژانس کشور گفت: با اقداماتی نظیر راه اندازی و آماده باش ۲۳۰۰ پایگاه اورژانس و ۳۳ بالگرد اورژانس و فعالیتهای بهداشت محیط و مدیریت بیماری های واگیر، امر تسهیل گری در اجرای مراسم راهپیمایی اربعین عملیاتی می شود.
به گزارش ایلنا، پیرحسین کولیوند درباره محورهای اصلی اقدامات سازمان اورژانس کشور در مراسم اربعین حسینی گفت: اقدامات اورژانس کشور در هفت محور اصلی طراحی شده که اولین محور ترویج فرهنگ اربعین است که یک وجه اشتراک بین کارکنان اورژانس، پزشکان و متخصصان و مردم محسوب می شود.
وی افزود: محور دوم نظم و امنیت است که نمود آن در انجام مانور و تشکیل تیمهای واکنش سریع و CBRN مشخص است و در بحث فنآوری اطلاعات نیز ستاد هدایت درمان برای هماهنگی بین تیمها راه اندازی شده است.
سرپرست سازمان اورژانس ادامه داد: در محور سوم رعایت سنتها و ارزشهای ملت عراق در دستور کار است که با تشکیل جلسات با طرف عراقی، توافقات خوبی صورت گرفت و تفاهمنامهای در ۱۵ بند به امضا رسید.
کولیوند خاطرنشان کرد: محور بعدی مردم محوری است، به این صورت که مردم خودشان باید برای برگزاری هرچه بهتر مراسم و راهپیمایی اربعین حسینی کمک کنند و البته همکاران ما در بخش اورژانس و بهداشت و درمان، داوطلبانه برای خدمت به زائرین اربعین حسینی حضور پیدا کردند و در این راستا از بسیج و سازمانهای مردم نهاد استفاده کردیم.
وی ادامه داد: محور دیگر، تسهیلگری است که با اقداماتی نظیر راهاندازی و آمادهباش ۲۳۰۰ پایگاه اورژانس و ۳۳ بالگرد اورژانس، آماده باش بیمارستانها و مباحث بهداشتی و مدیریت بیماریهای واگیر و غیره عملیاتی میشود. مدیریت انتظار، محور بعدی اقدامات ما است که در کل کشور چهار ستاد و در کشور عراق نیز قرارگاه هایی را تشکیل دادیم و اتاق های فرماندهی و عملیاتی را کاملا فعال کردیم؛ در این راستا صدا و سیما کمک های زیادی کرد، تا متوجه شویم، چه انتظاراتی از ما می رود و چه باید کرد.
کولیوند افزود: محور هماهنگی از جمله اقدامات ماست که به خوبی عملیاتی شده است و تاکنون بین نهادها و واحدها هماهنگی خوبی برقرار شده است