سردار مقیمی مطرح کرد:
جذب و به کارگیری کارآگاهانی شایسته و مبتنی بر دانش و مهارت
رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به برگزاری آزمون کارآگاهان و کارآگاه یاران گفت: این پلیس خود را ملزم به جذب و به کارگیری کارآگاهان و کارآگاه یارانی شایسته و مبتنی بر دانش و مهارت میداند.
به گزارش ایلنا، سردار محمدرضا مقیمی در حاشیه برگزاری آزمون کارآگاهان و کارآگاه یاران با اشاره به برگزاری آزمون کارآگاهان و کارآگاه یاران اظهار کرد: پلیس آگاهی خود را ملزم به جذب و به کارگیری کارآگاهان و کارآگاه یارانی شایسته و مبتنی بر دانش و مهارت میداند.
وی با اشاره به اجرای دستورالعمل تطبیق و سطح بندی کارآگاهان و کارآگاه یاران که در خردادماه سال 93 به امضاء فرماندهی ناجا رسید، افزود: در جهت تحقق اهداف راهبردی پلیس آگاهی ناجا پیرامون بسط و گسترش فرهنگ کارآگاهی و سرعت بخشیدن به برنامههای طرحریزی شده پلیس آگاهی به منظور تامین منابع انسانی علمی، تخصصی و متعهد با عنوان کارآگاه؛ آزمون کارآگاهی و کارآگاهیاری برنامهریزی و اجرایی شد.
رئیس پلیس آگاهی کشور با بیان اینکه نحوه جذب و گزینش این گروه از کارکنان برای این پلیس بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: با گذشت چندین دوره از برگزاری این آزمون با بهرهمندی از تجربیات حاصل شده از دورههای قبل تمام سعی بر این است که ان شاءالله آزمونی خوب، مناسب، علمی و فنی را برای انتخاب کارآگاهان آینده پلیس برگزار کنیم.
وی ادامه داد: در راستای اجرای این آزمون کمیته تعیین منابع برای مطالعه داوطلبان تشکیل و با بهرهمندی از تجربیات ردههای تخصصی منابع مورد نیاز انتخاب و برای بهرهبرداری دواطلبان به پلیسهای آگاهی سراسر کشور اعلام شد.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه متناسب بودن، علمی بودن و در دسترس بودن منابع مورد توجه قرار گرفته است، گفت: بخش اعظمی از منابع بر روی سایت قرارگاه جهادی ارتقای تربیت و آموزش پلیس آگاهی ناجا بارگذاری شده بود.
وی افزود: در ادامه توسط مرکز امورکارآگاهی طی مکاتبات و فراخوانهای صورت گرفته فهرست داوطلبان و متقاضیان شرکت در آزمون فوق اخذ و پس از نهایی شدن و بررسی شرایط داوطلبی فهرست واجدین شرایط تهیه و به مجتمع آموزشی انصار الحسین (ع) پلیس آگاهی ناجا ارسال شد.
سردار مقیمی در توضیح آزمون عمومی گفت: کارکنان واحدهای عملیاتی پلیس آگاهی ، کارکنان تشخیص هویت و اطلاعات جنایی با رسته آگاهی که حداقل به مدت ۲ سال در مشاغل اجرایی و پشتیبانی عملیات و در فرآیند رسیدگی به پرونده به عنوان متصدی پرونده و یا هدایت کننده ستادی و عملیاتی به طور مستقیم و مستمر نقش داشته باشند، میتوانند در آزمون کارآگاهی و کارآگاه یاری شرکت نمایند.
وی نمره قبولی در این آزمون را 75 عنوان کرد و گفت: داوطلبان بعد از قبولی در این آزمون میبایست نسبت به تست آمادگی جسمانی و کسب نمره تیراندازی که حداقل نمره 70 میباشد اقدام کنند. که ان شاءالله پس از طی این مراحل و کسب امتیازات لازم در هر مقطع به کسب رتبه کارآگاهی و یا کارآگاهی یاری نائل خواهند شد.
سردار مقیمی در ادامه اظهار داشت: کمیته طراحی سوالات با بهرهمندی از اساتید مجرب پلیس آگاهی که مدرس دانشگاههای برون و درون سازمانی میباشند و دارای رتبه علمی و تجربیات بسیار در حوزههای اجرایی و عملیاتی میباشند، شکل گرفته است.
وی تصریح کرد: سوالات در سطح گسترده در حوزههایی همچون جنایی، سرقت، اطلاعات جنایی، پشتیبانی عملیات، مصاحبه و بازجویی، حقوقی و سایر موارد مورد نیاز طراحی گردید و بعد از آن طی دو مرحله بررسی و بازنگری توسط اعضای کمیته تشخیص و انتخاب سوالات، تعداد 100 سوال به عنوان سوالات منتخب جهت تهیه دفترچه آزمون انتخاب شد.
رئیس پلیس آگاهی ناجا خاطرنشان کرد: ابلاغیهها و بخشنامههای متعددی با توجه به رخدادهای جدید و طرح موضوعات جدید و همچنین با توجه به معایب و ایرادات موجود در آزمونهای سالهای گذشته تهیه و جهت برگزاری هر چه بهتر آزمون به پلیس آگاهی فرمانده انتظامی سراسر کشور ارسال شد.
وی با بیان اینکه جهت اجرای این آزمون همکاران ما زحمات بسیاری کشیدهاند، گفت: امیدواریم با توجه به سطح بالای این آزمون افرادی بتوانند به جرگه کارآگاهی وارد شوند که به امید خدا راهگشا در مسیر مبارزه، مقابله و کشف جرم باشند و بتوانند خادمینی خوب و حرفهای و امین برای مردم شهید پرور میهن اسلامیان باشند.
سردار مقیمی در ادامه یادآور شد: کسب رتبه پنجمی در شاخههای مختلف کارآگاهی شروع یک حرکت بزرگ برای افسران تحقیق و پرونده بگیر پلیس آگاهی سراسر کشور خواهد بود و بعد از آن این کارآگاهان که در ابتدای راه قرار دارند و باید خود را با کسب تجربیات متعدد و ارتقای توان علمی، تخصصی خود را برای رتبه های بعد 4،3،2 و1 آماده کنند.
وی با بیان اینکه نمایندگان پلیس آگاهی ناجا در سراسر کشور به عنوان ناظر بر روند برگزاری آزمون نظارت داشتند، تصریح کرد: این آزمون به صورت همزمان با همکاری و تعامل تمامی معاونتهای تربیت و آموزش استانی در ساعت 10 آغاز و در ساعت 11:40 خاتمه یافت.
وی در خصوص مزایای کارآگاهان و کارآگاه یاران گفت : اعطای ارشدیتهای تشویقی در هر رتبه از حداقل۶ ماه تا حداکثر یک سال، پرداخت پاداش حتی رتبه کارآگاهی به صورت ماهیانه و اعمال در فیش حقوقی، اعطای اولویت در کسب مشاغل سازمانی و امور آموزشی تحصیلی از جمله این مزایا است .
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: هدف ما ارتقاء دانش تخصصی، ایجاد انگیزه وتقویت آن در کارکنان، به ظهور رساندن قابلیتها، خلاقیتها، توانمندیهای فردی، تجربی و ارتقاء توان سازمانی در جهت اهداف پلیس آگاهی است.
وی با اشاره به برنامههای آتی این پلیس در راستای ارتقاء کارآگاهان و کارآگاه یاران بیان کرد: در روند جذب کارآگاهان و کارآگاه یاران سعی شده با رعایت موازین قانونی و شرعی از اجحاف حق کارکنان و یا دستیابی افراد ناشایست به این رتبه جلوگیری شود.