معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مطرح کرد:
فوتروزانه 11معتاد درکشور/مصرف روبهرشد قرصهای روانگردان/تغییر ذائقه معتادان از مواد سنتی به صنعتی
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهایحوزه معاونت بهداشتیدانشگاهعلوم پزشکییاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد از فوت روزانه 11 معتاد در کشور خبر داد و گفت: ادامه این روند نگران کننده است.
به گزارش ایلنا، "ظفر پریسای"در شورای مشارکت زنان خیرسلامت در مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد گفت: آمارهای کنونی از فوت روزانه 11 معتاد در ایران صحیح بوده و اغلب معتادان فوت شده تزریقی هستند.
وی از روند رو به رشد اعتیاد در کهگیلویه و بویراحمد هم اظهارنگرانی کرد اما انتشار آمارها در این زمینه را محرمانه خواند.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد افزود: تغییر ذائقه معتادان از مواد مصرفی سنتی به صنعتی در نقاط مختف این استان همانند سایر استان های دیگر کشور درحال تغییر است.
پریسای با اشاره به تلاشهای صورت گرفته برای کاهش نرخ اعتیاد در کهگیلویه و بویراحمد، این تلاشها را ناکافی دانست و خاطرنشان کرد: خانوادههای معتادان در زندان در معرض آسیب های متعددی قرار گرفته و میگیرند.
وی گفت: متاسفانه معتادان در کهگیلویه و بویراحمد به سمت اعتیاد تزریقی تمایل پیدا کرده و آمارهای کنونی از روند روبه صعودی اعتیاد از نوع تزریق در این استان خبر می دهد.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برخی آمارها از افزایش مصرف قرصهای روانگردان در کشور و این استان هم خبرداد اما از رسانه ها خواست این آمارها را در جامعه منتشر نکنند.
پریسای افزود: روند روبه افزایشی مصرف قرصهای " روانگردان" و " متامفتامین ها" در کشور و حتی کهگیلویه و بویراحمد زنگ خطر را به صدا درآورده و باید تدابیر ویژهای برای جلوگیری از این روند افزایشی اندیشیده شود.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به موضوع بیماری های رفتاری در کشور و کهگیلویه و بویراحمد هم پرداخت و اظهار داشت: متاسفانه این بیماریها هم در کشور و هم در این استان روند صعودی و افزایشی دارد.
مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماریهای حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: فقر ، بیکاری ، پایبند نبودن به مسائل اخلاقی، طلاق و سایر ناهنجاری های اجتماعی از مهمترین دلایل روند روبه افزایشی بیماری های رفتاری در کشور و این استان است.