خبرگزاری کار ایران

وزیر بهداشت عنوان کرد:

کمبود ۱۰۰ هزار نیرو در مراکز درمانی

کمبود ۱۰۰ هزار نیرو در مراکز درمانی
کد خبر : ۴۹۸۸۷۲

هاشمی گفت: بیمارستان حضرت فاطمه(س) یکی از مراکز بسیار مجهز و معتبر دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت بهداشت است.

به گزارش ایلنا، سید حسن هاشمی در حاشیه افتتاح بخش‌های جدید بیمارستان حضرت فاطمه(س) تهران ضمن بیان این مطلب گفت: در این مجموعه خدمات جراحی پلاستیک و جراحی ترمیمی انجام می‌شود و تیم پزشکی این مرکز نیمه‌های شب یا روزهای تعطیل، دست یا انگشت قطع شده و آسیب‌های جدی که باعث معلولیت دائمی افراد می‌شود را با بالاترین سطح استانداردها درمان می‌کنند.

هاشمی با اشاره به برخی کمبودها در این مرکز گفت: برابر توانمندی‌های علمی و مهارت‌های موجود، امکانات محدود  است. خوشحالیم با تلاش دوستان، مجموعه‌ای به نام کلینیک‌های درمانی ویژه در این مرکز ایجاد شد.

وزیر بهداشت با اشاره به راه‌اندازی بخش‌های آی سی یو در این بیمارستان گفت: لذتی بالاتر از به بهره‌برداری رسیدن مجموعه‌هایی این‌چنینی نیست که حاصل آن ارایه خدمات به مردم و  آرامش آنان  است.

هاشمی از اینکه شاهد پیوند انگشتان قطع شده چند کارگر در این بیمارستان و بازگشت آنان به زندگی روزمره بوده ابراز خوشحالی کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم امکانات مورد نیاز این مرکز را در اختیارشان قرار دهیم تا حداقل قدرشناس خدماتی باشیم که در این مرکز ارایه می شود.  

وزیر بهداشت تربیت نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص را کار اصلی این مرکز عنوان کرد و آن را باقیات و صالحاتی دانست که همیشه ماندگار خواهد ماند و گفت: تربیت نیروهای متخصص مانع از اعزام بیماران از شهرستانها به مراکز استانها می شود.

هاشمی همچنین گفت: در طرح تحول سلامت 11 میلیون نفر را بیمه کردیم که از این تعداد، ۸۳ درصدشان درآمدی زیر یک‌میلیون تومان داشته‌اند یعنی افرادی بودند که حتی نمی‌توانستند به مراکز درمانی مراجعه کنند و خوشبختانه با اجرای طرح تحول سلامت این امکانات برایشان مهیا شد.

وزیر بهداشت متذکر شد: با اجرای طرح تحول سلامت طبیعی است کار در اورژانس‌ها و بخش‌های درمانی کشور بی‌نهایت افزایش پیدا کرده و این درحالی است که در ۲.۵ سال گذشته نتوانستیم مجوز استخدام بگیریم و فشار زیادی بر روی همکاران‌مان وجود دارد.

هاشمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه تدابیری برای جبران کمبود نیروی انسانی در مراکز درمانی به ویژه در اورژانس‌ها اندیشیده شده، گفت: کمبود نیروی انسانی باعث شده مردم نیز در برخی مراکز درمانی دچار دردسر شوند زیرا وظیفه همراه بیمار، حمل و نقل بیمار یا کنار آن نشستن نیست و امیدواریم سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره مجوز استخدام تجدیدنظر کرده و حداقل به اندازه تعداد افرادی که از کادر درمانی بازنشسته می‌شوند به ما مجوز استخدام بدهد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در مجموع ۱۶ هزار و ۷۰۰ مجوز استخدام گرفته‌ایم، گفت: در قبال این تعداد، ۲۱ هزار تخت بیمارستانی ایجاد کرده‌ایم که به ازای هر تخت بیمارستانی باید ۲.۷ یا حداقل ۲.۳ نیرو به ما بدهند و این در صورتی است که برای تخت‌های جدیدی که ایجاد کرده‌ایم نیز موفق به کسب مجوز نشده‌ایم و گلایه همکاران و مردم در این مورد کاملا بجاست.

وی در ادامه گفت: تلاش ما در دولت و مجلس برای مجوز استخدام و بکارگیری نیرو  به جایی نرسیده و آنچه تاکنون اتفاق افتاده ابتکار روسای دانشگاه‌هاست که بتوانند از درآمد اختصاصی دانشگاه بخشی از کمبودها را جبران کنند.

هاشمی با بیان اینکه کمبود نیروی انسانی یکی از نقیصه‌های ماست، افزود: وضعیت معیشتی پرستاران نیز باید بهتر از این باشد و توجه بیشتری به آنها شود.

وزیر بهداشت با بیان اینکه نیاز به ۱۰۰ هزار نیرو در اورژانس پیش بیمارستانی، اورژانس بیمارستانی و بقیه بخش‌ها داریم، افزود: امیدواریم بخش سلامت را به عنوان بخش هزینه‌ای و چاه ویل قلمداد نکنند زیرا این بخش با سلامت مردم سرو کار دارد.

هاشمی در پایان افزود: در این مرکز درمانی مشاهده کردیم اگر نیمه شب پزشک، پرستار و اتاق عمل مهیا نبود این چند بیماری که اینجا هستند همه معلول می‌ماندند لذا از مسئولان تقاضا دارم در زمینه تامین نیرونی انسانی کمک کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز