مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبتها خبر داد:
بازرسی مستمر مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت ها و ایام خاص در آستانه ماه مبارک رمضان از کنترل و بازرسی مستمر بهداشت محیطی از مراکز طبخ و عرضه مواد غذایی در این ایام توسط کارشناسان بهداشت محیط خبر داد.
به گزارش ایلنا، سید رضا غلامی با اشاره به برنامههای سلامت در ماه مبارک رمضان گفت: کنترل و بازرسی مستمر از مراکز طبخ و عرضه شیرینیهای سنتی و مراکز طبخ و عرضه و فروش آش و حلیم و مواد غذایی مشابه و همچنین رستوران ها و فست فودها از جمله برنامههای بهداشت محیط سراسر کشور میباشد.
وی با بیان اینکه عوامل محیطی در بازرسیها با تجهیزات پرتابل سنجش میشود ،افزود: بازرسی بهداشتی به صورت مشترک با دستگاهها و سازمانهای مرتبط از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و اتحادیههای مرتبط مانند اتحادیه آش و حلیم، رستورانداران و چلوکبابیها و کبابیها و قنادی و شیرینی فروشیها صورت میگیرد.
غلامی اظهار داشت: در همه اماکن عمومی و مراکز ،مصرف دخانیات مورد بازرسی قرار میگیرد و بازرسی بهداشتی از سامانههای آبرسانی نیز انجام میشود .
مسئول مدیریت بهداشت محیط مناسبت ها و ایام خاص وزارت بهداشت افزود: کنترل و بازرسی بهداشت محیطی محلهای برگزای مراسم افطار و سحر دهی به ویژه برای شبهای قدر با دقت و تاکید صورت خواهد گرفت.