خبرگزاری کار ایران

واکنش ستاد مبارزه با مواد مخدر به اظهارات نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری

واکنش ستاد مبارزه با مواد مخدر به اظهارات نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری
کد خبر : ۴۹۰۰۰۹

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر بار دیگر به اظهارات یکی از نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری واکنش نشان داد.

به گزارش ایلنا، پرویز افشار در این‌باره گفت: حجت‌الاسلام ابراهیم رییسی در برنامه تبلیغاتی خود در شبکه سوم سیما، بر عدم حضور رییس‌جمهور در جلسات ستاد مبارزه با مواد مخدر اشاره داشت که لازم می‌دانم توضیحاتی را ارائه کنم.

وی افزود: به استناد تبصره یک ذیل ماده ۳۳ قانون مبارزه با مواد مخدر، رئیس‌جمهور می‌تواند برای اداره جلسات ستاد مبارزه با مواد مخدر فردی را به‌عنوان نماینده از جانب خود انتخاب کند. رییس‌جمهور نیز به استناد این ماده قانونی، وزیر کشور را به عنوان دبیرکل ستاد و نماینده قانونی خویش منصوب کرد که از بدو انتصاب رحمانی‌فضلی خوشبختانه شاهد حضور مستمر، هدفمند و موثر وی در جلسات این ستاد بودیم به‌نحوی که شاهد رکوردی جدید از این مدیریت در ستاد مبارزه با مواد مخدر هستیم.

سخنگوی ستاد گفت: در این دوره در عرصه مبارزه با مواد مخدر در اکثریت قریب به اتفاق شاخص‌های عملکردی نسبت به سنوات گذشته، رشد و جهش قابل توجهی وجود داشته است.

افشار ادامه داد: با انتصاب دکتر رحمانی فضلی به عنوان دبیرکل این ستاد، طی ۴ سال اخیر شاهد رویکرد کاملا علمی در حوزه اعتیاد و مبارزه با آن بوده‌ایم که توانسته است دستاوردهای بزرگی را به دنبال داشته باشد که در نوع خود و در مقایسه با سنوات گذشته به لحاظ کمی و کیفی کارنامه درخشان، بی‌نظیر و بی‌بدیلی است.

وی افزود: رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر توانسته به عنوان دغدغه‌ی ساختار حاکمیتی از سطح ملی (وزارتخانه‌ها)، منطقه‌ای (استانداران) و محلی (فرمانداران) اثرات مثبت و قابل توجهی را به دنبال داشته باشد و به عنوان اولویت نخست حاکمیت در میان آسیب های اجتماعی قرار گیرد و خوشبختانه این رویکرد که منشاء علمی هم دارد، به تایید سازمان ملل رسیده و به عنوان یک الگو در بین کشورهای منطقه مطرح است.

سخنگوی ستاد گفت: در نشست شورای اجتماعی کشور که سال گذشته با حضور سران سه قوه و کارگزاران نظام در ارتباط با آسیب‌های اجتماعی در محضر رهبر انقلاب برگزار شد، معظم له پس از شنیدن گزارش ستاد مبارزه با مواد مخدر در جمع بندی صورت گرفته از وضعیت پیشرفت در کارها ابراز خرسندی نمودند.

افشار افزود: از طرفی با هماهنگی و پیگیری‌های کم سابقه‌ وزیر کشور و دبیرکل ستاد در دوره یازدهم ریاست‌جمهوری که تحت هدایت‌های ریاست‌‌محترم جمهور انجام شده، همکاری، هماهنگی و هم‌صدایی بین اعضا و دستگاه‌های عضو ستاد بسیار مطلوب و مثال‌زدنی است به‌گونه‌ای که در همکاری با هیچ‌کدام از قوا از جمله قوه‌قضائیه و نهاد قانون‌گذار مانعی دیده نمی‌شود.

وی تصریح کرد: نمونه بارز این هماهنگی در طرح نوروزی ساماندهی معتادان متجاهر در سطح کشور بود که از اسفند سال گذشته با نهایت همکاری همه دستگاه‌های ذی‌ربط آغاز و اجرایی شد، به گونه‌ای که شاهد اقدام فوق‌العاده‌ای در حوزه اعتیاد و مبارزه با آن بودیم. در طول ۴ سال اخیر، بیش از ۲۱ هزار جلسه، کمیته، نشست، همایش، کنگره، کارزار فرهنگی و سایر فعالیت‌های مرتبط در عرصه مبارزه با مواد مخدر در سطح کشور برگزار شده که در نوع خود نیز کم‌نظیر است.

افشار ادامه داد: امروز استانداران، فرمانداران و دهیاران براساس رویکرد جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر در خط مقدم مبارزه با اعتیاد هستند که در سنوات گذشته با چنین حجم و گستره‌ای مسبوق به سابقه نبوده است.

وی در ادامه به توفیقات نظام جمهوری اسلامی در عرصه مبارزه با مواد مخدر در دوره یازدهم ریاست‌جمهوری اشاره کرد و افزود: ایجاد دغدغه و حساسیت آحاد جامعه نسبت به مواد مخدر و پیامدهای ناشی از آن با رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، تمرکز بر شرق و حاشیه شرق به منظور جلوگیری از ورود مواد مخدر به داخل کشور و ناامن کردن مسیر ترانزیت قاچاق مواد مخدر برای قاچاقچیان و سوداگران مرگ، کشفیات ۷۰ درصدی مواد مخدر، افزایش ۴۰ درصدی خدمات پیشگیرانه و استفاده از ظرفیت مردم در قالب تشکل‌ها و ظرفیت‌های مردمی با فعالیت ۲۳۶۵ سازمان غیر دولتی در سطح کشور که در سطوح منطقه‌ای، محلی و ملی با این ستاد همکاری می‌کنند، از اهم این توفیقات می‌باشند.

افشار افزود: به عنوان مثال در راستای کار اقدام و عمل ظرفیت ۴۰۰ نفره نگهداری از معتادان متجاهر در کلان شهر تهران در آغاز فعالیت دولت یازدهم امروزه به حدود ۱۰ هزار نفر رسیده، همچنین راه‌اندازی بزرگترین شبکه درمان اعتیاد در دنیا به ظرفیت ۸۵۰۰ مرکز سرپایی، بستری و اقامتی که سالانه ۸۰۰ هزار نفر را تحت پوشش خدمات درمانی قرار می‌دهند از دیگر توفیقات نظام جمهوری اسلامی ایران در ۴ سال اخیر در عرصه مبارزه با مواد مخدر محسوب می‌شوند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که همه نامزدهای ریاست‌جمهوری در مناظره‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی خود نسبت به عملکرد نظام در عرصه مبارزه با مواد مخدر قضاوت منصفانه‌ای داشته باشند و حوزه مسائل اجتماعی و اعتیاد را آغشته به اغراض سیاسی و بهره‌برداری‌های انتخاباتی نکنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز