خبرگزاری کار ایران

وزیر بهداشت:

66 میلیون نفر دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند

 66 میلیون نفر دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند
کد خبر : ۴۸۹۷۱۸

وزیر بهداشت گفت: در دولت یازدهم علیرغم اینکه برخی بدخواهان علاقه ای به همکاری و رابطه مناسب وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی نداشتند، شاهد تفاهم و همکاری این دو مجموعه در جهت ارتقای خدمات، احترام به ارائه دهندگان خدمات و مطالبات حقوق شهروندان ایرانی بودیم و امیدواریم که دولت های بعدی نیز این رویه را در پیش بگیرند.

به گزارش ایلنا، دکتر سید حسن هاشمی شب گذشته در مراسم رونمایی از امضای الکترونیک مطمئن و کارت هوشمند نظام پزشکی، اظهار داشت: امروزه دنیا به سمت الکترونیکی شدن پیش می رود زیرا قرن بیست و یک، قرن زندگی با اطلاعات است که منحصر به حوزه سلامت نمی شود و در زندگی شخصی هم سرایت کرده و در حال حاضر در تمام مناطق ایران در شهرها، روستاها و مناطق مرزی، اینترنت وجود دارد.

وزیر بهداشت یادآور شد: وزارت بهداشت افتخار دارد که نه تنها در دولت، بلکه در منطقه و بر اساس گفته های برخی دوستان، در سطح جهان، در حوزه سلامت الکترونیک و بکارگیری فناوری اطلاعات در این حوزه، حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد و خوشحالیم که وزارت بهداشت در دو سال اخیر توانسته به عنوان وزارتخانه برتر در حوزه فناوری اطلاعات، شناخته شود.

دکتر هاشمی با بیان اینکه ابتدای دولت یازدهم، فقط 78 بیمارستان دارای خدمات الکترونیک بودند، افزود: بستر اطلاعاتی این بیمارستانها بسیار محدود بود و تعداد بسیار محدودی از آنها می توانستند خدمات سلامت الکترونیک را ارائه کنند اما در حال حاضر تمام 590 بیمارستان دولتی کشور و 40 هزار واحد بهداشتی و درمانی به خدمات الکترونیک سلامت دسترسی دارند.

وزیر بهداشت تعداد پرونده های الکترونیک سلامت در ابتدای دولت یازدهم را 37 هزار مورد عنوان کرد و گفت: در آن زمان، 3 میلیون خدمت به مردم ارائه شده بود اما در حال حاضر 66 میلیون نفر دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند و حدود 48 میلیارد خدمت سلامت تجمیع شده است.

دکتر هاشمی با اشاره به راه اندازی رصدخانه سلامت در وزارت بهداشت، گفت: این رصدخانه ثروت عظیمی از داده ها و اطلاعات را برای پیشگیری از بیماریها و ارتقای دانش بهداشتی در اختیار مردم، پژوهشگران و سیاستگذاران سلامت قرار می دهد.

وزیر بهداشت بر ضرورت سازماندهی کردن خدمات سرپایی و بستری تاکید کرد و افزود: خدمات سرپایی و بستری باید به سمت نظام یکپارچه سلامت حرکت کند که از پذیرش تا ترخیص و رسیدگی به اسناد در بستر الکترونیک انجام شود و این اقدام باید در دولت آینده صورت گیرد و در این راه همکاری سازمان نظام پزشکی و بخش اقتصادی دولت، ضروری است.

دکتر هاشمی از امضای الکترونیک مطمئن و کارت هوشمند نظام پزشکی به عنوان یکی از حلقه های مفقوده ای یاد کرد که کشور را به سمت داشتن زنجیره خدمات الکترونیک سلامت هدایت می کند.

وزیر بهداشت اضافه کرد: امضای الکترونیک مطمئن و کارت هوشمند نظام پزشکی علاوه بر سرعت بخشی در امور و کمک به اعتبار بخشی به اسناد پزشکی، می تواند جلوی مفاسد را بگیرد و الکترونیکی کردن خدمات به منظور شفافیت، پیشگیری از خطاهای انسانی و سلیقه پردازی انجام می شود.

دکتر هاشمی گفت: در آینده باید شاهد همکاری های موثرتری بین وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی برای نسخه های الکترونیکی و داروخانه ها، آزمایشگاه ها و انجمن های مختلف نقش آفرین در حوزه سلامت باشیم تا نظام ارجاع که نیاز مبرم امروز است را فراهم کند.

وزیر بهداشت وجود شفافیت در کشور را بسیار مهم ارزیابی کرد: علاوه بر حوزه خدمات، شفافیت در سایر حوزه ها نیز بسیار لازم است و بتوانیم آنطور که بنیانگذاران علاقه مند بودند و در تراز انقلاب اسلامی و تمدن ایرانی، برای کشورهای منطقه و اسلامی به عنوان الگو مطرح شویم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز