خبرگزاری کار ایران

رییس پلیس راهور کشور:

واحد آتش‌نشانی مستقل برای اطفای حریق در جاده‌ها نداریم

کد خبر : ۴۶۰۱۸۰

رییس پلیس راهور کشور با انتقاد از نبود متولی ثابت برای اطفای حریق در جاده ها گفت: متولی این کار مشخص نیست و ما واحد آتش نشانی مستقل برای اطفای حریق در جاده‌ها نداریم.

به گزارش ایلنا، سردار تقی مهری، رییس پلیس راهور کشور در حاشیه ششمین گردهمایی بین المللی ایمنی راه‌ها و سومین گردهمایی نورو (مغز) تروما در جمع خبرنگاران به مثلثی تحت عنوان خودرو، راه و رفتار رانندگان اشاره کرد که هر سه ضلع این مثلث در وقوع تصادف تاثیر گذارند.

رییس پلیس راهور کشور درباره دلیل کاهش میزان فوتی‌های ناشی از رانندگی در سال‌های اخیر اظهارکرد: آگاهی و آموزش رانندگان از مخاطرات بیشترین تاثیر را در کاهش آمار مرگ و میرها داشته است.

مهری درباره اجباری شدن استفاده از صندلی کودک برای راننده‌هایی که فرزند کوچک دارند نیز گفت: این پیشنهاد را داده‌ایم تا بتوانیم آن را جزو کدهای تخلفاتی محسوب کنیم.

وی درباره درصد کودکان فوت شده در سوانح رانندگی گفت: در ۹ ماهه اول امسال، تعداد جانباختگان از نظر گروه سنی بدین شرح است که تا سن ۱۰ سالگی ، هشت درصد، بین ۱۱ تا ۲۰ سالگی 6 / 11 درصد، بین ۶۱ تا ۷۰ سالگی 8 / 8 درصد و ۷۱ سال به بالا 2 / 9 درصد جان خود را در تصادفات رانندگی از دست داده‌اند.

مهری، کاهش سرعت خودرو،‌ ترویج بستن کمربند ایمنی و استفاده نکردن از تلفن همراه حین رانندگی از جمله نشانه‌های افزایش آگاهی رانندگان از خطرات است.

وی در پاسخ به سوالی درباره افزایش استانداردهای خودروها در کشور، گفت:از سال ۹۰ به بعد جهت گیری پلیس در کشور بهتر شده است که به عنوان مثال ، دیگر، خودروهای بدون ترمز ضد قفل و کیسه ایمنی هوا ، شماره گذاری نمی‌شود.

مهری همچنین استفاده از کلاه ایمنی را یکی از قوانین کشور برای موتورسواران دانست و تصریح کرد: در این زمینه ۶۰ درصد تمرکز پلیس، روی موتورسواران است تا از کلاه ایمنی استفاده کنند و حتی در برخی استان‌ها کلاه‌های ایمنی بصورت رایگان در بین موتوسواران توزیع می شود.

وی با انتقاد از نبود متولی ثابت برای اطفای حریق در جاده ها گفت: متولی این کار مشخص نیست و ما واحد آتش نشانی مستقل برای اطفای حریق در جاده‌ها نداریم.

مهری در پاسخ به سوالی درباره مصوبه مجلس مبنی بر امکان صدور گواهینامه برای مشمولان غایب یا فراری سربازی نیز چنین توضیح داد: مجلس شورای اسلامی در سال ۹۵ یک ماده قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن افرادی که سربازی نرفته‌اند و مشمول سربازی هستند می‌توانند گواهینامه دریافت کنند.

وی با اشاره به این که یکی از وظایف پلیس، شناسایی و دستگیری مشمولان غایب و فراری سربازی است، گفت: این دو وظیفه با هم تناقض دارند و قرار است ، دوباره موضوع یاد شده در مجلس مورد بحث قرار گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز