خبرگزاری کار ایران

معاون توسعه امور علمی سازمان مدیریت تاکید کرد:

حمایت از تخصیص اعتبارات به ورزش دانش‌آموزی

معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور با اشاره به تلاش‌های دکترحمیدی در زمینه برنامه‌ریزی ارتقاء سلامت و فعالیت‌های تربیت‌بدنی در حوزه آموزش عمومی افزود: آینده کشور در گرو تربیت نسل جوان پرتحرک و پرتوان است و این تربیت و سرمایه‌گذاری برای ما یک نقش راهبردی دارد و ما از تخصیص اعتبارات مستقل به ورزش دانش آموزی حمایت می‌کنیم

به گزارش ایلنا، محمدرضا واعظ مهدوی در جمع کار‌شناس مسئولان و کار‌شناسان تربیت‌بدنی ادارات کل، شهرستان‌ها و مناطق آموزشی آموزش و پرورش استان‌های جنوبی کشور در شیراز گفت: لازم است در نظام آموزش و پرورش به مهارت‌ها بپردازیم چراکه انتظار ما از خروجی این نظام تنها آموختن دانش و محفوظات نیست.

وی افزود: دانش‌اندوزی یکی از ظرفیت‌هایی است که باید در نسل جوان ایجاد شود و این ظرفیت خود ابزاری برای ارتقاء توانایی برای ادامه زندگی در جامعه و کسب مهارت‌های اجتماعی است.

دکتر واعظ مهدوی گفت: در مهارت‌های اجتماعی تعاملات، آرامش، توان گذشت، مدیریت استرس نقش چشمگیر و تعیین‌کننده‌ای دارد و انجام ورزش ضمن تاثیر مثبت بر سلامتی یکی از مهم‌ترین ابزار‌ها و روش‌ها برای کاهش استرس، ایجاد آرامش و بهبود شرایط زندگی می‌باشد.

وی با بیان اینکه «ابوعلی سینا در بیان شیوه زندگی درست بر سته ضروریه تاکید دارد» افزود: این حکیم بلند مرتبه ایرانی شش اصل ضروری برای زندگی سالم عنوان نموده که اولین آن ورزش است و در کنار آن تمرینات و تحرکات بدنی، خواب درست، تغذیه سالم و سایر مواردی که باید در زندگی تمرین و ممارست شود آورده شده است.

معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور خطاب به شرکت‌کنندگان در این دوره تاکید کرد: با توجه به تخصص شما در این زمینه لازم است این اقدامات و مجموعه فعالیت‌ها در نظام آموزشی ما شکل بگیرد تا با انجام کار بدنی و جسمی توسط نسل جوان ما، زمینه افزایش قدرت یادگیری در آن‌ها افزایش یابد.

دکتر واعظ مهدوی تاکید کرد: مکانیزم‌های علمی متعددی در این زمینه کشف شده که ورزش می‌تواند موجب افزایش گیرایی مغز و ارتقاء قدرت آموزش شده، پرخاشگری را کاهش داده و با کاهش استرس میزان تاب‌آوری در افراد را نیز افزایش دهد و علاوه بر آن قدرت مقاومت در برابر انحرافات و نه گفتن به مسائل منفی را نیز افرایش دهد.

وی افزود: آنچه ما در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مدنظر داریم همین قدرت تاب‌آوری می‌باشد، به نحوی که بخش‌های مختلف جامعه ما بتواند در مقابل تنش‌ها مقاومت نماید.

معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: شرایط کنونی جهان موجب ایجاد چالش‌ها و تنش‌های پیش‌بینی نشده زیادی در عرصه‌های مختلف برای ما می‌شود که ضرورت افزایش قدرت انعطاف و تاب‌آوری را مشخص می‌کند.

وی با اشاره به تلاش‌های دکترحمیدی در زمینه برنامه‌ریزی ارتقاء سلامت و فعالیت‌های تربیت‌بدنی در حوزه آموزش عمومی افزود: آینده کشور در گرو تربیت نسل جوان پرتحرک و پرتوان است و این تربیت و سرمایه‌گذاری برای ما یک نقش راهبردی دارد و ما از تخصیص اعتبارات مستقل به ورزش دانش آموزی حمایت می‌کنیم.

دکتر واعظ‌ مهدوی با تاکید بر نقش ویژه متولیان تربیت‌بدنی و سلامت در نظام آموزش عمومی، ابراز امیدواری کرد که فعالیت‌ها و تلاش‌های افراد مختلف در حوزه تعلیم و تربیت، موجب تربیت نسلی آگاه، پرتوان، صادق و اخلاق‌مدار با مهارت‌های لازم در زمینه تولید و کارآفرینی و همچنین خداجو و با ایمان شود.

کد خبر : ۴۴۲۲۴۳