خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی:

کتاب‌های درسی با پشتوانه 15 سال مطالعه تالیف می‌شود

کتاب‌های درسی با پشتوانه 15 سال مطالعه تالیف می‌شود
کد خبر : ۴۴۰۰۷۴

رئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، با اشاره به پشتوانه مطالعاتی برای تالیف کتاب های جدید درسی، گفت: کتاب‌های درسی آموزش و پرورش با پشتوانه بیش از 15 سال مطالعه در حوزه های مختلف تالیف می‌شود.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان در نشست تالیف کتب جدید با سرگروه های آموزشی استان سمنان در پژوهشکده خانه معلم سمنان، با بیان این که از سال 1350 نظام آموزشی و درسی در ایران تغییر نکرده بود، افزود: تغییر و تالیف کتاب های جدید درسی، تغییر و تحول در نظام آموزشی و محتوای کتاب های درسی و به روز شدن آن پس از 30 سال صورت گرفت.

رئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی آموزشی به بیان این که رویکرد تغییر، برنامه ریزی آموزشی و کتاب های درسی، نقش مهمی درعمق بخشی به ساز و کار نظام آموزش و پرورش دارد، افزود: امروزه تالیف کتاب ها و برنامه ریزی های درسی با چهار محوریت خدا، خلق، خلقت و انسان انجام می شود.

وی، عنوان‌های درسی مورد نیاز امروز کشور را تفکرحکمت، قرآن و معارف، زبان و ادبیات فارسی، علوم تجربی، مطالعات اجتماعی، فرهنگ وهنر و زبان های خارجی دانست و خاطرنشان کرد: بعد زیبایی شناختی و روحیه زیبایی شناسی باید در کشور تقویت و ترویج روحیه پرسش‌گری در برنامه های آموزشی برای دانش آموزان در دستور کار قرار گیرد.

محمدیان، یکی از نیازهای برگزاری کلاس ها را داشتن رویکرد عمقی در درس های تخصصی عنوان کرد و افزود: در برگزاری جلسات درس، عمق بخشی به موضوع ها می‌تواند در به نتیجه رساندن موضوع تاثیر زیادی داشته باشد.

رئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی آموزشی با اشاره به اینکه برنامه های درسی برای توسعه و عمل به دانش، باید به گونه ای باشد که عقل را قانع و دل را مطمئن کند، گفت: توسعه دانش باید همراه با عمل عبادی و روزانه و اخلاق‌محور باشد.

وی یاد آور شد: 35 ساعت آموزش در هفته برای دانش آموزان متوسطه دوره دوم، 30 ساعت برای دانش آموزان متوسطه دور اول، و20 ساعت برای دانش آموزان ابتدایی در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی آموزشی با بیان این که بیشتر شکایت معلمان از حجم زیاد کتاب های درسی است، افزود: معلمان با هم اندیشی و با مشخص کردن و انعکاس دادن عنوان ها و سرفصل هایی که ضرورتی برای تدریس ندارد، می توانند به آموزش و پرورش، در تالیف و مناسب سازی کتاب های درسی کمک کنند.

رئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی آموزشی با بیان این که بیشتر فعالیت و تدریس برای دانش آموزان رشته های فنی حرفه ای و کاردانش باید عملی باشد، گفت: کتاب های این شاخه تحصیلی در کنار آموزش های مهارتی و عملی کاربرد دارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز