حافظی اعلام کرد:
واگذاری اراضی به خیریه امامرضا (ع) در دفاتر مالی شهرداری ثبت نشدهاند
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، گفت: مشکل اصلی ما بینظمیها و نابسامانیهای اداری و مالی شهرداری است، نه ساخت بیمارستان.
به گزارش خبرنگار ایلنا، رحمتاله حافظی در تذکر پیش از دستور با بیان اینکه بالاخره توپخانه وکلای شهردار در شورای شهر خاموش شد، اظهار کرد: کسانی که نه تنها از روی گزارش صورتهای مالی تلفیقی سال ۹۰ با چشمان بسته عبور کردند، بلکه یادآوری برخی از مندرجات این گزارش، فریاد آنها را به آسمان بلند میکند. در پاسخ به مطالبی که طی دو روز گذشته، همکارانم ابراز کردند، ضمن تاکید بر این موضوع که دانستن حق مردم است و انتشار آزاد اطلاعات را بهترین عامل برای مقابله با مفاسد اقتصادی میدانم، توجه افکار عمومی را به نکات ذیل جلب مینمایم.
وی ادامه داد: شما بخوبی میدانید که بنده قریب ۳۰ سال در نظام سلامت آموزش دیده و خدمت کردهام و به همین دلیل و با توجه به ضرورت انجام پروژههای مرتبط با سلامت مردم، ذکر نامی از بیمارستان پروفسور سمیعی نداشتم و انجام پروژه را زیر سوال نبردهام.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، همچنین تصریح کرد: در بخشی از متن مورد نظر، صرفا گزارش حسابرس منعکس شده که با توجه به واکنشهای همکارانم، ترجیح دادم تصویر این بخش از گزارش حسابرس را منتشر نمایم.
وی ادامه داد: مشکل اصلی ما بینظمیها و نابسامانیهای اداری و مالی شهرداری است، نه ساخت بیمارستان. همانگونه که در گزارش صورتهای مالی تلفیقی سال ۹۰ مشاهده میشود، بابت واگذاری اراضی به خیریه امام رضا (ع) هیچگونه ثبتی در دفاتر مالی شهرداری بعمل نیامده است.
حافظی با بیان اینکه قیمت زمین واگذار شده نیاز به بررسی کارشناسی مجدد دارد تا مشخص شود زمین مذکور، به چند درصد از قیمت واقعی به این خیریه واگذار شده است، اعلام کرد: در حالی از منابع شهر تهران حدود ۶۰ میلیارد تومان تاکنون به این پروژه تزریق شده که هیچ تفاهم نامهای تا این تاریخ بین شهرداری و متولیان پروژه مبادله نشده است.
وی با اشاره به اینکه از سال ۹۱ منابعی برای این پروژه در بودجه شهرداری مصوب شده در حالی که فعالیتهای مالی آن برای ما نمایندگان مردم در شورای شهر تا این تاریخ غیرشفاف بوده و سهم مردم از این ثروت عمومی نامشخص است، گفت: از سوی دیگر ابهاماتی در خصوص فعالیتهای این خیریه وجود دارد که پیش از این نیز توسط برخی اعضاء و در صحن شورا مطرح شده ولی گزارش مکتوب و مستند توسط متولیان ارائه نشده است.
به گفته حافظی در بودجه سال جاری نیز ۳۵ میلیارد تومان برای این پروژه پیش بینی شده و پرداخت آن منوط شده به اصلاح اساسنامه این خیریه و تعیین سهم شهرداری از این پروژه که با وجود گذشت ۷ ماه از سال تا کنون این اقدام رخ نداده و از سوی دیگر مقرر شده یکی از اعضاء شورای شهر از جایگاه حقوقی خود، به عنوان عضو هیات مدیره خیریه معرفی شود که تا این تاریخ بواسطه تعلل هیات رئیسه شورا، این انتخاب و معرفی، عملیاتی نشده است.
وی با طرح این سوال که چرا سرکار خانم آباد و سرکار خانم مشیر از جایگاه حقیقی خودشان عضو هیات امناء این خیریه هستند تا شائبه رانت حضور این افراد در پرداختهای صورت گرفته به این خیریه ایجاد شود؟ افزود: یکی از اعضاء شورا، حافظی را متهم به ائتلاف نانوشته با اصلاح طلبان تندرو برای تخریب قالیباف نموده است، دوست عزیز، با این اوصاف همه خلایق باید با شما هم عقیده باشند و گرنه سیاسی برخورد میکنند یا به قول عضو دیگر شورا، مشکل شخصی با شهردار دارند یا برای دیده شدن این حرفها را میزنند!
وی گفت: سنگر گرفتن پشت اسامی و شخصیتها و مفاخری همچون پروفسور سمیعی و سایر بزرگان، همچنین لفاظیهای بیمورد و هزینه کردن از اعتبار خانوادههای شهدا و جانبازان به جای شفاف سازی واقعی، زیبنده مدعیان مدیریت جهادی نیست. برای بنده علاوه بر سلامت جسم و روح مردم، سلامت مالی و انضباط اقتصادی مدیرانی که اموال مردم را به امانت، مدیریت میکنند، حائز اهمیت بوده و خود را موظف به مقابله با انحرافات و خطاهای آنان میدانم و توصیه مینمایم دوستان حامی شهردار، گردش آزاد اطلاعات را بپذیرند و در برابر دانستن حق مردم است، سر تعظیم فرود آورند. در نهایت، قضاوت را به مردم و افکار عمومی واگذار مینمایم.