خبرگزاری کار ایران

تشریح اهداف آموزشی پلیس آگاهی

تشریح اهداف آموزشی پلیس آگاهی
کد خبر : ۳۹۴۹۴۲

رئیس مجتمع آموزشی انصارالحسین(ع) پلیس آگاهی ناجا ضمن تشریح اهداف آموزشی گفت: این پلیس، گزینش و ارتقاء افسران و کارکنانی که در نوک پیکان مبارزه و کشف جرم هستند را از وظایف اصلی خود در تأمین نیروی انسانی متخصص و با انگیزه می داند.

به گزارش ایلنا از پایگاه خبری پلیس، "غلامحسین نظری" با اشاره به برگزاری آزمون کاراگاهان و کاراگاه یاران اظهار کرد: در راستای اجرای تدابیر فرماندهی ناجا پیرامون آموزش و ایجاد قرارگاه جهادی ارتقای تربیت و آموزش در سطح ناجا، پلیس آگاهی نیز به عنوان تخصصی ترین پلیس کشور در حوزه کشف جرم، اقدام به تشکیل قرارگاه مذکور نمود و با برگزاری جلسات متعددی اهداف، مسیر و مقصد خود را در جهت پویش جهادی به سمت آموزشی اثر بخش مشخص کرده است.

وی افزود: این پلیس با بهره مندی از تمام توان خود و ایجاد بستری مناسب سعی دارد زمینه را برای رشد، شکوفایی و همچنین ارتقای سطح خدمتی کارکنان خود بیشتر از پیش فراهم سازد و به این موضوع اعتقاد درونی دارد که آموزش چراغ راه فرد و هزینه در بحث آموزش نوعی پس انداز برای آینده ای مطلوب است.

رئیس مجتمع آموزشی انصارالحسین (ع) پلیس آگاهی ناجا ادامه داد: این پلیس از زمان تشکیل قرارگاه جهادی «ارتقای آموزش و تربیت» تاکنون بیش از 23 دوره آموزشی معادل 13 هزار و 832 نفر ساعت آموزش را اجرایی و در جهت ارتقای سطح تیراندازی کارکنان خود اقدام به برگزاری تیراندازی سراسری ویژه پلیس آگاهی و تربیت 24 نفر مربی درجه 2 تیراندازی زیر نظر فدراسیون تیراندازی جمهوری اسلامی ایران در سراسر کشور کرده است.

نظری،بیان کرد: علاوه بر توزیع کتابچه های آموزشی، نظارت و بازرسی های متعددی از بیش از 25 رده استانی پلیس آگاهی در سراسر کشور صورت گرفته و آموزش های چهره به چهره توسط تیم های استانی و ستادی پیرامون مأموریت پلیس آگاهی و تشکیل پرونده های آموزشی کارکنان و ارائه آموزش های پیامکی از دیگر اقدامات پلیس آگاهی در حوزه کشف جرم است.

وی در خصوص آزمون کارآگاهی و کارآگاه یاری در سال 95 مطرح کرد : پلیس آگاهی گزینش، پرورش و ارتقای افسران و کارکنانی که در نوک پیکان مبارزه و کشف جرم هستند را از وظایف اصلی خود در تأمین نیروی انسانی متخصص و با انگیزه می داند.

این مقام مسئول ادامه داد : لذا در این راستا با تأیید و تصویب دستورالعمل تطبیق و سطح بندی کارآگاهان و کارآگاه یاران توسط فرمانده نیروی انتظامی در سال 1394 این پلیس با هدف شناسایی، ارزیابی، جذب، تطبیق و سطح بندی کارآگاهان و کارآگاه یاران متخصص ، مجرب و توانمند در کشف جرائم و مقابله با مجرمان به منظور تقویت حرفه ای گرایی، ایجاد انگیزه در کارکنان برای رشد و تعالی و به روز رسانی دانش ، اطلاعات و تخصص آنان و ارتقای مهارتهای شغلی و همچنین سطح بندی کارکنان پلیس آگاهی بر اساس شایستگی، قابلیت، ابتکار، خلاقیت، توانمندی های فردی، تجربی و تخصص اقدام به برگزاری این آزمون کرد.

وی ادامه داد : ارتقای کمی و کیفی رسیدگی به پرونده ها و افزایش سرعت کشف جرم ، شناسایی و دستگیری متهمان از دیگر برنامه های این آزمون است.

رئیس مجتمع آموزشی انصارالحسین(ع) پلیس آگاهی ناجا خاطر نشان کرد : بعد از انجام جلسات متعدد و کارشناسی و تصمیم سازی های صورت گرفته برگزاری آزمون کارآگاهی و کارآگاه یاری در روز جمعه یکم مرداد ماه سال جاری مورد تصویب گروه علمی پلیس آگاهی قرار گرفته و بعد از سیر مراحل برنامه ریزی شده و انجام اطلاع رسانی در دو مورد زمان آزمون و منابع آزمون ، پس از طراحی و انتشار سوالات با رعایت اصول امنیتی بسیار بالا و با حضور نمایندگان و ناظران پلیس آگاهی در 33 استان برگزار کننده ، این آزمون برای حدودا چهار هزار نفر داوطلب به صورت هم زمان برگزار شد.

نظری گفت : پس از اعلام نتایج، پذیرفته شدگان جهت انجام آزمون تیراندازی و تست آمادگی جسمانی معرفی خواهند شد و پس از موفقیت در آزمون های فوق و کسب امتیازات لازم می بایست نسبت به ارائه تجارب موفق جهت سنجش تجربیات و توانایی های عملی خود اقدام کنند.

رئیس مجتمع آموزشی انصارالحسین(ع) پلیس آگاهی ناجا در پایان از زحمات معاونت تربیت و آموزش ناجا ،کارکنان خدوم و زحمتکش آن معاونت در ستاد و استان ها و همچنین تمامی عزیزانی که به نوعی پلیس آگاهی را در اجرای سراسری این آزمون یاری بخشیده اند قدردانی کرد

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز