مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت خبر داد:
تدوین آییننامه اقدامات ایجابی در حوزه طب سنتی
مدیر کل دفتر طب سنتی وزارت بهداشت در اجلاس معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی کشور با اشاره به ضرورت ضابطه مندی در ارائه خدمات طب سنتی با توجه به پیشینه فرهنگی کشور،گفت: در برنامه عملیاتی وزارت بهداشت در سال ٩٥، ادغام خدمات تایید شده طب سنتی در نظام سلامت کشور به عنوان یک هدف کلی پیش بینی شده است.
به گزارش ایلنا، محمود خدا دوست با اعلام این خبر افزود: با هدف تعامل هر چه بیشتر طب سنتی و طب رایج و ارائه خدمات ایجابی در کنار اقدامات سلبی نسبت به موارد متعدد تخلف در طب سنتی، تمامی دست اندرکاران نظام سلامت از ابتدایی ترین سطوح ارائه خدمات شامل خانه های بهداشت و بهورزان، تا سطوح تخصصی، قابلیت ها و توانمندی های طب سنتی را فرا می گیرند.
وی تصریح کرد: ایجاد مراکز ارائه فرآورده های طبیعی، سنتی و گیاهان دارویی با مسئولیت فنی داروسازی، پزشک عمومی و داروساز سنتی به عنوان برخوردی ایجابی با عطاریهای متخلف در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.
وی افزود: برنامه آموزش ارتقا و حفظ سلامتی مردم با آموزه های طب سنتی برای بهورزان و کارشناسان مراکز بهداشتی و درمانی، دوره های آموزشی کوتاه مدت جهت پزشکان عمومی و ایجاد واحد درسی آشنایی با طب سنتی در کوریکولیوم آموزشی رشته های علوم پزشکی در راستای این هدف تدوین شده است.
خدادوست با اشاره به ضابطه مند شدن نظارت ها بر خدمات مراکز طب سنتی و عطاری ها تصریح کرد: آیین نامه مربوط به موسسات آموزشی و موسسات درمانی در حوزه طب سنتی و مکمل با همکاری معاونت درمان وزارت بهداشت تدوین شده و پس از نهایی شدن و ابلاغ به تمامی دانشگاهها توسط اداره نظارت بر درمان دانشگاهها و با همکاری دفاتر طب سنتی اجرایی می شود.
وی همچنین از راه اندازی چهار سلامتکده طب سنتی با مشارکت بخش خصوصی در استانهای یزد، تهران، مشهد و کرمان با تعرفه دولتی و با نظارت دانشگاههای علوم پزشکی این استانها خبر داد.