معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان:
اعتیاد مادر تمام آسیبهای اجتماعی است
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: طلاق، حاشیه نشینی، سرقت و بسیاری از آسیبهای اجتماعی دیگر مولود اعتیاد و مواد مخدرند.
به گزارش ایلنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر ؛ علی اصغر طهماسبی در اولین جلسه کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمانهای مردم نهاد شورا اظهار کرد: کار مبارزه پیگیر با مواد مخدر از سال گذشته، دستور کار اول ما در حوزه امنیتی و اجتماعی استان بوده است.
وی ادامه داد: در سند جامع امنیتی استان نیز وظیفه مندی دستگاههایی که در امر مبارزه نقش آفرین هستند مشخص و تعریف شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران در همسایگی بزرگترین تولید کننده مواد مخدر جهان قرار گرفته، از اینرو در خط مقدم مبارزه با این پدیده شوم قرار دارد و این موضوع باعث اهمیت کار در کشور شده، به گونه ای که جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به ریاست استانداران و در سطح کشور نیز با حضور شخص وزیر محترم کشور برگزار می شود.
طهماسبی خاطرنشان کرد: موضوع مواد مخدر با مباحث امنیتی پیوند خورده و چنانچه کار مبارزه را در حاشیه دیگر کارهایمان قرار دهیم جمعیت معتادین و قربانیان سوء مصرف مواد روز به روز بیشتر خواهد شد و از طرفی امنیت جامعه به مخاطره خواهد افتاد.
وی تصریح کرد: متأسفانه در سالهای اخیر به دلیل شیوع مواد مخدر صنعتی و با کاهش سن اعتیاد زنگ خطر جدی به صدا در آمده، از اینرو باید با تقویت اتاق فکرمان و با بکارگیری تمام داشته ها و ظرفیت هایی که داریم در امر پیشگیری و مبارزه پای کار بیاییم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در پایان گفت: خوشبختانه در سال های اخیر مردم و سازمانهای مردم نهاد به عنوان یک بازوی پرتوان در کنار دولت، در امر پیشگیری، مبارزه و درمان سهیم هستند که نیاز به حمایت های بیشتر دارند.
دبیر شورای هماهنگی در اولین در اولین جلسه "کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمانهای مردم نهاد" اظهار کرد: تشکیل کمیته خیرین پیشگیری از مصرف مواد مخدر و اعتیاد باید در اولویت کارها قرار گیرد و از ظرفیت کسانی که علاقه مند به همکاری در این حوزه خاص هستند، با توجه به اهمیت موضوع استفاده شود.
سید احمد حسینی با بیان اینکه شهرداری ها باید در مسئله همکاری با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر حضور جدی داشته باشند، تصریح کرد: بر اساس مصوبه ای که شورا پیش از این داشته، مقرر گردیده که 10 درصد از بودجه فرهنگی شهرداری در اختیار شورای هماهنگی قرار گیرد و با مدیریت این شورا در راستای مبارزه با مواد مخدر صرف شود که نیاز است همکاری های لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به اهمیت اشتغال در راستای مبارزه و پیشگیری از اعتیاد، خاطر نشان کرد: در مباحث مربوط به اعتیاد یقیناً اشتغالزایی از اهمیت بالایی برخوردار است و در این راستا از مدت ها پیش موضوع دانش بومی روستایی را مطرح کردیم.
وی افزود: ایجاد درآمد پایدار مستمر با استفاده از دانش بومی، روستایی و قومی می تواند تاثیر شگرفی در توسعه روستا و به تبع آن کاهش اعتیاد و گرایش به مواد مخدر داشته باشد.