معاون وزیر بهداشت:
میزان اسید چرب ترانس روغنها باید از 10 درصد به صفر برسد
معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلایندهها، تقلبات و همینطور بخش هایی که آسیب رسان محسوب می شوند متمرکز شده ایم و با دقت نظارت و کنترل میشود.
به گزارش ایلنا، رسول دیناروند با بیان این مطلب در خصوص فعالیت هایی در چند سال اخیر حوزه غذا اظهار داشت: در سال های اخیر پیشرفت های خوبی را در این حوزه داشته ایم و سعی بر این است که فعالیت های صورت گرفته در حوزه غذا در راستای سلامت مردم و جامعه باشد.
وی افزود: فعالیت هایی که در حوزه غذا صورت می گیرد بلند مدت است و کارهایی است که در درازمدت اثر خود را بر سلامت مردم می گذارد.
دیناروند خاطرنشان کرد : در حوزه غذا بیشتر بر روی کنترل آلاینده ها، تقلبات و همینطور بخش هایی که آسیب رسان محسوب می شوند متمرکز شده ایم و با دقت نظارت و کنترل می شود.
رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه تصریح کرد: کاهش نمک، شکر، چربی و اسید های چرب ترانس را در دو سال اخیر به صورت چشمگیری کاهش داده ایم و سیاست بر این است که اسید چرب ترانس به صفر و نمک و چربی و شکر فرآورده های غذایی کاهش داده شود.
دیناروند اظهار داشت: متاسفانه روغن هایی وجود دارد که اسید چرب ترانس آنها 10 درصد که باید به صفر برسد.