خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان بهزیستی :

مساله آسیب‌های اجتماعی به صورت مستقل در برنامه ششم توسعه مطرح شده‌است

مساله آسیب‌های اجتماعی به صورت مستقل در برنامه ششم توسعه مطرح شده‌است
کد خبر : ۳۳۶۰۸۵

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در مراسم افتتاح دومین اجلاس علمی کاربردی مدیران بهزیستی کشور، گفت: در برنامه ششم توسعه کشور به آسیب‌های اجتماعی به عنوان یک مقدمه مهم به صورت مستقل توجه شده است.

به گزارش ایلنا، «انوشیروان محسنی‌بند‌پی» معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در مراسم افتتاح دومین اجلاس علمی کاربردی مدیران بهزیستی کشور، با بیان اینکه امسال و سال آینده باید هزینه‌ها را کم کنیم و به اثربخش و کارآیی فعالیت‌ها در نظام اداری بپردازیم، گفت: نظارت دقیق همراه با افزایش دانش ذی‌نفعان از رویکردهای بهزیستی است که با جدیت پیگیری می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه باید از ظرفیت‌های ارزشمند جامعه در عرصه اجتماعی استفاده کنیم، تصریح کرد: در حوزه مشارکت‌ها و استفاده از خیرین باید گام‌های اساسی‌تری صورت گیرد؛ چنانکه روز گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان ثبت‌احوال منعقد کرده که به شکرانه تولد هر فرد در کشور بتوانیم یک خیر در امورات بهزیستی ایجاد کنیم و شرایط برای همکاری خیرین در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی فراهم شود.

وی با بیان اینکه حوزه اجتماعی را به عنوان احکام مستقل در برنامه ششم توسعه درج کردیم، تصریح کرد: 22 هزار نیروی متخصص، آگاه و علمی در بهزیستی نسبت به برنامه‌ریزی در ابعاد مختلف حوزه آسیب‌های اجتماعی و سلامت اجتماعی از بروز آسیب‌ها و معلولیت‌ها در جامعه جلوگیری می‌کند.

محسنی‌بند‌پی در ادامه با ابراز نگرانی از افزایش سن ازدواج در کشور، گفت:‌ هم‌اکنون 11 میلیون نفر در ایران در سن ازدواج بوده و یک میلیون دختر مجرد در کشور شناسایی شده است؛ در حال حاضر از هر یکصد ازدواج 23 ازدواج منجر به طلاق می‌شود؛ از طرفی نیز سن ازدواج در مردها از 24 در سال 1375 به 28 سال در سال 1392و در زنان از 18 به 24 سال افزایش یافته است.

معاون وزیر افزود: کم‌شدن گفت‌وگو در خانواده‌ها یکی دیگر از آسیب‌های اجتماعی است؛ براساس آمار رسمی تعداد معتادان از یک میلیون و 200 هزار نفر به دو میلیون افزایش یافته که به صورت غیررسمی تا 5 میلیون نفر هم تخمین زده شد.

وی با اشاره به افزایش اختلالات روانی در کشور، یادآور شد: در حال حاضر 34 درصد جمعیت کشور در سنین 19 تا 60 سال دچار اختلالات روانی هستند که به نوعی نیاز به درمان تخصصی دارند و خوشبختانه در برنامه ششم توسعه کشور به آسیب‌های اجتماعی به عنوان یک مقدمه مهم به صورت مستقل مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز