معاون اجتماعی ناجا:
پلیس در مساله جمعآوری معتادان مظلوم واقع میشود
معاون اجتماعی ناجا گفت: پلیس در بسیاری از مواقع به خصوص در مساله جمع آوری معتادان متجاهر مظلوم واقع می شود این در حالی است که این مهم وظیفه همه بوده و باید دید سهم سایر دستگاه در این خصوص چیست.
وی با بیان اینکه پلیس در این زمینه به خوبی فعالیت دارد تقدیم بیش از 4000 شهید در امر مبارزه با مواد مخدر و نیز12هزار مجروح در این رابطه را موید این مطلب دانست.
وی تنها راه برون رفت از آسیب های اجتماعی را تشکل های مردم نهاد اسلامی و دینی دانست و خاطرنشان کرد: بخش اعظمی از امنیت توسط هیاتها و تشکلهای مردم نهاد تامین میشود و هر اندازه معنویت درجامعه حاکم شود بیشتر مشکلات پلیس حل میشود.
وی با بیان اینکه هیاتهای مذهبی پلیس درونی افراد را بیدار کرده و باعث میشوند، آنها راه درست را بپیمایند، اضافه کرد: هیاتها بخش اعظمی از ماموریتهای پلیس را انجام میدهند.
معاون اجتماعی ناجا با تاکید بر اینکه سرمایه های اصلی اجتماع جوانان هستند و اگر دشمنان شیپور جنگ بزنند، همین جوانان از هستی و آرمان های نظام اسلامی دفاع میکنند، تصریح کرد: در دوران جنگ تحمیلی عده ای بدون چشمداشت، با اینکه در رفاه و آسایش بودند با خدا معامله کرده و از یکدیگر برای حضور در جبهه سبقت می گرفتند.
وی گفت:با نیم نگاهی به ناامنی در کشورهای منطقه ارزش مقام عظمای ولایت در هدایت سکان کشور و شهدای معظم برای ما مسجل می شود.
منتظرالمهدی با اشاره به اینکه هیات های مذهبی جوانان را از آسیب ها واکسینه می کنند، بر فرصت ایجاد گفتمان در بین اعضای خانواده ها تاکید کرد و بسیاری از معضلات را ماحصل بی توجهی به این موضوع برشمرد.
منتظرالمهدی مساله عفاف و حجاب را مورد اشاره قرار داد و افزود: 26 دستگاه در حوزه عفاف و حجاب مسئولیت دارند و پلیس در مرحله آخر قرار دارد. ما از امر به معروف ونهی از منکر دفاع می کنیم و باید در جامعه باشد ولی در مواقعی افرادی اهتمام به انجام آن ندارند و پلیس را متهم می کنند.