خبرگزاری کار ایران

سرپرست جدید معاونت امور توسعه و پیشگیری بهزیستی تهران خبر داد:

شناسایی 2500 کودک تهرانی مبتلا به تنبلی چشم در سال 93

شناسایی 2500 کودک تهرانی مبتلا به تنبلی چشم در سال 93
کد خبر : ۳۱۶۲۰۹

سرپرست جدید معاونت امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان تهران به تشریح اقدامات انجام شده در جهت شناسایی تنبلی چشم در میان کودکان تهرانی پرداخت.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سعید نوروزی در خصوص طرح پیشگیری از تنبلی چشم در استان تهران با بیان اینکه برنامه پیشگیری از تنبلی چشم نماد جامعی از پیشگیری همگانی است، گفت: پیشگیری از تنبلی چشم نتایج خوبی به دنبال دارد که کاهش بار بیماری‌ها از آن جمله است زیرا افراد مبتلا به تنبلی چشم به دلیل نابینایی و کم‌بینایی به لحاظ مالی و روانشناختی هزینه زیادی را بر جامعه تحمیل کرده و از طرفی عملکرد این افراد تحت شعاع بیماری‌شان قرار می‌گیرد و خانواده نیز بار روانی زیادی را تحمل می‌کند.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح از ضرر جبران‌ناپذیری که این بیماری بر جامعه تحمیل می‌کند جلوگیری می‌شود.

سرپرست جدید معاونت امور توسعه و پیشگیری خاطرنشان کرد: این برنامه نماد مشارکت بین‌بخشی است و ما در استان تهران توانسته‌ایم تمام فعالیت‌ها و آگاه‌سازی‌ها و تبلیغات مورد نیاز در این زمینه را به کمک برخی دستگاه‌ها به صورت رایگان انجام دهیم که این موضوع نشان‌دهنده دغدغه دستگاه‌های دخیل در این موضوع است.

نوروزی بیان کرد: در زمینه پیشگیری از تنبلی چشم در استان تهران دو دسته پایگاه‌های دائم و غیر دائم را داریم که پایگاه‌های غیر دائم در آبان‌ماه فعال می‌شوند. همچنین این غربالگری توسط دستگاه و لوح‌های ایچارت انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: در سال 93 در استان تهران 300 پایگاه ثابت و 1600 پایگاه موقت داشتیم و 485هزار نفر را در استان تهران معاینه کردیم که از این تعداد 2500 کودک دارای تنبلی چشم و 9هزار کودک با سایر عیوب انکساری چشم شناسایی شده‌اند. در سال جاری نیز 485 پایگاه دائم و 1700 پایگاه غیر دائم به این منظور ایجاد شده است.

نوروزی با بیان اینکه از سال 79 تاکنون 5میلیون کودک در استان تهران غربالگری تنبلی چشم شده‌اند گفت: از این میان 29هزار کودک مبتلا به تنبلی چشم شناسایی شدند.

سرپرست جدید معاونت امور توسعه و پیشگیری در پایان خاطرنشان کرد: باید سازوکاری برای اجباری شدن فرآیند تشخیص تنبلی چشم دیده شود تا این طرح دغدغه مردم شده و والدین داوطلبانه برای معاینه فرزندانشان اقدام کنند هرچند اقداماتی که تاکنون انجام شده باعث شده تشخیص این بیماری به عنوان یک نیاز واقعی در میان مردم شناخته شود.

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز