خبرگزاری کار ایران

مدیرکل دفتر ارزیابی‌های زیست محیطی محیط زیست در گفت‌وگو با ایلنا:

برگزاری جلسه نهایی تصمیم‌گیری تونل سبزکوه بعد از ۹ سال مخالفت محیط زیست

برگزاری جلسه نهایی تصمیم‌گیری تونل سبزکوه بعد از ۹ سال مخالفت محیط زیست
کد خبر : ۳۰۹۶۹۷

مدیرکل دفتر ارزیابی‌های زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تا دو هفته آینده جلسه نهایی تصمیم‌گیری در مورد تونل سبز کوه پس از حدود 9 سال مخالفت سازمان حفاظت محیط زیست، برگزار خواهد شد، گفت: رای تعیین‌کننده در جلسه تصمیم‌گیری در دست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است.

حمید جلالوندی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در ارتباط با آخرین وضعیت بررسی پرونده تونل سبز کوه در استان چهارمحال و بختیاری گفت: جلسه تصمیم‌گیری در ارتباط با این تونل قرار است که ظرف دو هفته آینده برگزار شود و تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص در دستور کار این جلسه قرار دارد، البته در هفته‌های گذشته نیز جلساتی را برای بحث و بررسی در این خصوص داشتیم و اعلام کردیم که سازمان حفاظت محیط زیست با این پروژه مخالف است.

وی ادامه داد: این کمیته ماده دو است که در این باره تصمیم می‌گیرد که البته در این کمیته علاوه بر معاون سازمان حفاظت محیط زیست، نماینده وزارت نیرو و نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز حضور دارند.

جلاوندی تصریح کرد: وزارت نیرو در آخرین جلسه درخواست کرد که گزارشی از ضرورت انجام این پروژه و سیمایی از حوضه آبریز ارائه دهند. البته ما از سال ۸۳ تا ۹۲ با احداث این تونل مخالفت کرده‌ایم، ولی در کمیته ماده ۲ هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است.

 مدیرکل دفتر ارزیابی‌های زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست در مورد چگونگی فرآیند انجام تصمیم گیری در کمیته ماده دو توضیح داد: ۵۱ عنوان پروژه در کشور بر اساس آیین نامه مصوبه دولت مشمول تهیه طرح ارزیابی محیط زیستی هستند و در ‌‌نهایت نظر نهایی موافقت یا مخالف با این پروژه‌ها در کمیته‌ای متشکل از معاون سازمان حفاظت محیط زیست، نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و نماینده سازمان مجری این پروژه، گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اکنون به نوعی رای تاثیر گذار در دست نماینده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی است، گفت: البته گزارش‌هایی که در جلسات ارائه می‌شود، نیز بسیار مهم است، زیرا نظرات کار‌شناسی است که باید در پروژه لحاظ شود.

گفتنی است؛ پروژه تونل انتقال آب سبز کوه به چغاخور از سال ۸۳ با هدف انتقال آب به چغاخور برای  تآمین آب مجتمع صنایع پتروشیمی یا صنایع جایگزین، بهبود اراضی کشاورزی و... آغاز شد، اما از ابتدا با مخالفت سازمان حفاظت محیط زیست و عدم دریافت مجوز‌های زیست محیطی لازم روبرو بوده است. به گفته مسئولان و کار‌شناسان محیط زیست این پروژه سبب تخریب برخی مناطق تحت حفاظت زیست محیطی این استان خواهد شد.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز