خبرگزاری کار ایران

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی:

عمده گردشگران ورودی و خروجی کشور، زیارتی هستند

عمده گردشگران ورودی و خروجی کشور، زیارتی هستند
کد خبر : ۳۰۶۴۷۵

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه بخش عمده گردشگران ورودی و خروجی کشور،گردشگران زیارتی هستند، گفت:بنابراین این نوع گردشگری جایگاه خوبی در سیاست گردشگری کشور دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مرتضی رحمانی موحد در حاشیه نشست خبری خود که به مناسبت روز جهانی گردشگری برگزار شد، در پاسخ به این سوال که آیا در مراسم گرامیداشت این روز افرادی از سازمان جهانی گردشگری نیز حضور خواهند داشت، گفت: در سه سال اخیر چنین مساله‌ای وجود نداشته است و کسی از این سازمان در این روز به ایران نیامده است. همچنین به طور کلی رویکرد این سازمان جهانی اینگونه نیست که افرادی را برای مراسم‌های گرامیداشت در کشورهای مختلف اعزام کنند اما این نهاد هر ساله به صورت نمادین در یک کشور روز جهانی گردشگری را جشن می‌گیرد و امسال قرار بود که این جشن در بورکینافاسو رخ بدهد که با کودتای پیش آمده مشخص نیست سرنوشت این مراسم چگونه خواهد بود.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه کارت‌های اعتباری گردشگران و کارت بیمه آن‌ها پس از مراسم رونمایی در روز پنجم مهر قابل استفاده برای گردشگران خارجی خواهد بود یا خیر، گفت: ما معمولا فعالیت‌هایمان را به گونه‌ای تنظیم می‌کنیم که پس از رونمایی بلافاصله به مرحله اجرا درمی‌آید. در مورد این کارت‌ها نیز این مساله صادق است، در ارتباط با سیم‌کارت‌ها نیز باید اشاره کنم که گردشگران خارجی تمایل داشتند از سیم کارت داخلی استفاده کنند که این مساله برای آن‌ها فراهم شده است در ارتباط با کارت اعتباری نیز پیش از این بانک ملی در شعبه فرودگاه امام خمینی تا سقف ۵ هزار دلار به گردشگران خارجی کارت اعتبار ارائه می‌کرده است.

وی در ارتباط با گردشگری مذهبی در کشور گفت: عمده گردشگران ورودی و خروجی ما به گردشگران زیارتی تعلق دارند، بنابراین این مساله جایگاه خوبی در سیاست‌های صنعت گردشگری ما دارد. در دو سال گذشته ما یک و نیم میلیون گردشگر ورودی از کشور عراق داشتیم و در این زمینه نیز با این کشور تفاهم‌نامه‌هایی را امضا کرده‌ایم که با توجه به تحولات سیاسی داخل عراق برخی از این تفاهم‌نامه‌ها گاهی با چالش‌هایی رو به رو می‌شود.

رحمانی‌موحد تاکید کرد: در مورد تورهای زیارتی شاهد هستیم که برخی افراد که مسئولیت قانونی ندارند تور تشکیل می‌دهند و تعدادی افراد را به زیارت می‌برند که ما تلاش می‌کنیم آن‌ها را ساماندهی کنیم و از مراکزی که این گروه‌ها تحت پوشش آن‌ها فعالیت می‌کنند می‌‌خواهیم که این گروه‌ها را به سمت دفا‌تر رسمی هدایت کنند.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی همچنین در ارتباط با بحث برند حلال در گردشگری اظهار کرد: در نیمه دوم امسال قرار است نشست‌های با حضور فق‌ها دانشمندان و علما تشکیل شده و به بررسی جدی این مساله در کشور بپردازیم.

پیشنهاد امروز