خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر بهداشت:

میانگین هزینه ماهانه مراقبت از هر دیابتی در ایران حدود یکهزار دلار است

میانگین هزینه ماهانه مراقبت از هر دیابتی در ایران حدود یکهزار دلار است
کد خبر : ۲۹۴۰۶۴

معاون آموزشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر ضرورت توجه و نگاه راهبردی به اقتصاد سلامت گفت: طبق آمارهای موجود، میانگین هزینه ماهانه مراقبت های بهداشتی برای هر فرد دیابتی در ایران حدود یکهزار دلار است، درحالیکه بهتر است بجای اینکه این هزینه ها صرف تجهیز مراکز دیالیز و غیره شوند، به پیشگیری تخصیص یابند.

به گزارش ایلنا، محمدباقر لاریجانی در نشست تخصصی دسترسی عادلانه جامعه به خدمات دارویی در ایران افزود: وضعیت کنترل بیماران دیابتی مطلوب نیست و باید شیوه های جدید درمان در این حوزه برای پیشگیری و کنترل آن تحت پوشش بیمه ها قرار گیرند.

وی مجموع هزینه های دیالیز در کشور را بیش از 200 هزار میلیارد تومان برشمرد و ادامه داد: پنج میلیون نفر از هموطنان مبتلا به دیابت هستند و چنین آماری گویای این است که نظام سلامت باید برای کاهش مبتلایان به این بیماری برنامه ریزی صحیح اقتصادی داشته باشد.

معاون وزیر بهداشت، مقوله اقتصاد سلامت و نگاه اقتصادی به آن را دارای اهمیت وی‍‍ژه دانست و افزود: روز به روز بحث خلاقیت در سرویس های درمانی و دارویی محدودتر از گذشته می شود، در حالیکه نقش آکادمی های تخصصی در معرفی سرویس های سلامت مورد نیاز جامعه پررنگ تر می شود.

لاریجانی ادامه داد: در سال های گذشته آمار بالایی از تولید انواع دارو را شاهد بودیم اما امروز نگاه ها به صنعت داروسازی و سرویس های سلامت تغییر کرده است. خلاقیت ها در این حوزه نسبت به قبل محدودتر شده و هزینه های این خلاقیت ها رو به افزایش است.

وی تصریح کرد: اکنون بررسی این موضوع که آیا خرید سرویس ها و داروهای جدید از لحاظ سلامت و اقتصاد به سود جامعه است یا نه، سووال بسیاری از سیاستگذاران حوزه سلامت شده است.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه طرح تحول نظام سلامت در کشور از اهمیت وی‍ژه ای برخوردار است زیرا مقام معظم رهبری بر ایجاد زیرساخت های لازم برای تحقق اهداف نوین در این حوزه تأکید داشته اند، افزود: اهمیت بررسی هزینه اثربخش بودن سرویس ها و خدمات در اقتصاد سلامت بیش از پیش شده و شیوه زندگی مردم و عوارض ناشی از آن اکنون از اولویت های بحث سلامت به شمار می رود.

رییس پ‍ژوهشگاه غدد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در این راستا پژوهشگاه غدد آمادگی دارد تا امکانات لازم را در اختیار آکادمی اقتصاد سلامت قرار دهد تا این مجموعه راهکارهای مناسبی را در زمینه بررسی سرویس ها و خدمات طولانی مدت به نفع بیماران و سیاستگذاران حوزه سلامت ارائه کند.

اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز