معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو:
مصرف نمک و مواد قندی در ایران ۲/۵ برابر میزان استاندارد است
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: مصرف غذاهای پرکالری چربی، نمک و مواد قندی نباید بیش از حد مجاز باشد، اما میزان مصرف نمک و مواد قندی در ایران۲/۵ برابر میزان استاندارد است.
به گزارش ایلنا؛ رسول دیناروند با حضور در جمع مردم و در جشنواره صبحانه سلامت در پارک ملل ساری برگزار شد، گفت: سلامت غذا وابسته به نظارت مستمر دانشگاههای علوم پزشکی و وزارت بهداشت است.
وی با بیان اینکه غذاهایی که به دست مردم میرسد باید عاری از آلایندهها، سموم و فلزات سنگین باشد، گفت: برای این منظور با تجهیز و تقویت آزمایشگاههای کنترل کیفیت مواد غذایی و ارائه آموزشهای لازم به بازرسین، نظارت مستمر و کافی را از مراحل تولید مواد غذایی تا سطوح عرضه در بازار داشته باشیم.
وی با عنوان این مطلب که پنجاه درصد از مردم ایران دارای افزایش وزن هستند، گفت: چاقی و تغذیه نادرست باعث افزایش بیماری غیرقابل واگیر مانند انواع سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، تنفسی، اعصاب و روان و دیایت در ایران شده است به طوری که هم اکنون عامل اصلی مرگ و میر در جامعه ما این نوع از بیماری هاست.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه کم تحرکی و تغذیه نامناسب از عوامل اصلی چاقی و بروز بیماریهای غیر واگیر است، افزود: مصرف غذاهای پرکالری چربی، نمک و مواد قندی نباید بیش از حد مجاز باشد اما میزان مصرف نمک و مواد قندی در ایران۲/۵ برابر میزان استاندارد است.
رسول دیناروند با اشاره به اینکه با ترویج شیوه زندگی سالم و فرهنگ سازی میتوان ذائقه جامعه را اصلاح و تمایل مردم برای مصرف غذهای پرکالری را کنترل کرد، گفت: برای داشتن سلامتی، تحرک و رعایت نکات تغذیهای در طول و اصلاح شیوه رفتاری روز الزامی است.