تجاریسازی طرحهای برگزیده جشنواره خوارزمی توسط بخش خصوصی
تفاهمنامهای میان شرکت تامین سرمایه امید و سازمان پژوهشهای علمی وصنعتی ایران به منظور تولید ثروت و همچنین حمایت از طرحهای برگزیده گان جشنواره خوارزمی منعقد شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در حاشیه بیست و هشتمین جشنواره بین المللی خوارزمی که در محل سالن اجلاس سران برگزار شد٬ تفاهمنامه همکاری دوجانبه میان شرکت تامین سرمایه امید و سازمان پژوهشهای علمی وصنعتی ایران به منظور تجاری سازی دستاوردهای یافتههای پژوهشی و فناورانه و تامین منابع مالی در طرحها و ایدههای نوآورانه به منظور تولید ثروت و همچنین حمایت از طرحهای برگزیده گان جشنواره خوارزمی منعقد شد.
در این مراسم حبیب رضا حدادی مدیر عامل شرکت تامین سرمایه امید گفت: استفاده بهینه از پتانسیلها و فرصتهای سرمایه گذاری و تامین مالی در جهت تجاریسازی طرحها و یافتههای پژوهشی و فناورانه دارای اولویت از اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.
وی با اشاره به این مطلب که شرکت تامین سرمایه امید به نوعی نقش واسطه میان سرمایهگذاران و پژوهشگران را ایفا میکند گفت: این شرکت با برنامهریزیهای صورت گرفته به استانداردسازی فرصتهای سرمایهگذاری، برقرار ارتباط میان سرمایهگذاران و سرمایه پذیران(صاحبان طرحها) و تصویرگری تجاری سازی فرصتهای سرمایهگذاری کمک خواهد کرد.
حدادی ادامه داد: با توجه به اضافه شدن دایره خدمات سرمایهگذاری به سایر فعالیتهای تامین سرمایه امید تامین مالی فناوریهای نوین از جمله طرحهای شرکتهای دانش بنیان و طرحهای برتر جشنواره جوان و بینالمللی خوارزمی نیز از اولویتهای این شرکت به شمار میرود.
در این مراسم همچنین اکبری معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران گفت: با ایجاد معاونت تجاری سازی که از حدود یک سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است سعی کردیم به سمت تجاری سازی طرحها پیش رویم.
وی افزود: کشورها با تجاری سازی طرحهای پژوهشی و فناورانه خود میتوانند رشد کنند و زمینههای افزایش درآمد سرانه افزایش دهند.
اکبری با اشاره به اینکه برگزیدگان جشنواره خوارزمی در اولویت اجرای این تفاهمنامه هستند گفت: امیدوارم در راستای انعقاد این تفاهم نامه به سمت تجاریسازی طرحها و تولید انبوه پیش رویم .
معاون وزیر علوم خاطر نشان کرد: برای بحث تجاری سازی دانش و فناوری یک حلقه مفقودی وجود دارد که امیدواریم با انعقاد این تفاهمنامه و ورود به بخش خصوصی دغدغه پژوهشگران برای تجاری سازی طرحهایشان کمتر شود.
در ادامه این مراسم نرگسی معاون تجاریسازی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران گفت: برای تجاری سازی طرح ها 4 عامل صاحب ایده، سرمایه گذار، مصرف کننده و واسطه ها دارای اهمیت است که در حال حاضر واسطه ها در کشور ما کمرنگ هستند و امیدواریم با انعقاد این تفاهمنامه این حلقه مفقوده از بین برود.
وی افزود:درحال حاضر سرمایه گذارانی هستند که نمی دانند در چه پروژه هایی سرمایهگذاری کنند که در این جا واسطهها میتوانند بهترین پروژهها را به آنها معرفی کنند و در سرمایهگذاران اطمینان خاطر ایجاد کنند.