بعد از ماجرای روغن پالم؛
صدور مجوز واردات روغن دوباره به سازمان غذا و دارو بازگشت
سازمان غذا و دارو با رتبه بندی واردکنندگان قانونی، آنها را شناسنامه دار کند و برای واردکنندگان خوش نام و معتبر بر حسب سابقه کاری که دارند، خط سبزهای مشخصی تعریف کرده و تسهیلات ویژهای برای آنها اختصاص دهد.
مدیر کل اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: صدور مجوز واردات روغن که قبلا توسط سازمان غذا و دارو به دانشگاههای علوم پزشکی واگذار شده بود، پس از مباحثی که پیرامون ورود روغن پالم شکل گرفت، دوباره به سازمان غذا و دارو برگشت.
به گزارش ایلنا، هدایت حسینی در جلسه پرسش و پاسخ مجمع واردات در پاسخ به درخواست واردکنندگان فراوردههای آرایشی و بهداشتی که خواستار کاهش تعرفه واردات این محصولات بودند، گفت: شیوههای حمایت از سلامت مردم در مواجهه با واردات غیر رسمی فراوردههای آرایشی و بهداشتی و نیز مواد غذایی فرایند شده و راهکارهای کاهش انگیزهای قاچاق و تقلب این کالاها میتواند در جلسه مشترک میان مجمع واردات، سازمان غذا و دارو و گمرک مورد بررسی قرار گیرد.
وی ضمن پذیرش پیشنهاد واردکنندگان در خصوص حضور نماینده مجمع واردات در جلسات کمیته فنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: علاوه بر این، جلسات مشورتی ماهیانه نیز برای استفاده حداکثری از نقطه نظرات واردکنندگان و تولید کنندگان، برنامهریزی میشود.
در این نشست یکی از واردکنندگان خواستار برنامه ریزی سازمان غذا و دارو برای رتبه بندی واردکنندگان شد و اظهار داشت: از آنجا که یکی از بهترین راههای محدود کردن قاچاق، حمایت از واردکنندگان قانونی است، بهتر است سازمان غذا و دارو با رتبه بندی واردکنندگان قانونی، آنها را شناسنامه دار کند و برای واردکنندگان خوش نام و معتبر بر حسب سابقه کاری که دارند، خط سبزهای مشخصی تعریف کرده و تسهیلات ویژهای برای آنها اختصاص دهد.
به گفته وی، چنین تسهیلاتی میتواند به کاهش هزینه فرایند واردات منجر شده و در ادامه قدرت رقابت واردکنندگان رسمی در مواجهه با کالای قاچاق را افزایش دهد.