توسط سازمان دفاع از قربانیان خشونت انجام شد؛
برگزاری نشست تخصصی خانواده درمانی سیستمی
مصطفی تبریزی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مشاوره خانواده ضمن برگزاری کارگاهی تخصصی با عنوان " مشاوره درمانی سیستمی " وضعیت ارتباط بین زوجین و خانواده های ایرانی را بررسی و الگویی مناسب برای خانواده درمانی در ایران ارائه داد.
نشست تخصصی " خانواده درمانی سیستمی " به مناسبت روز جهانی خانواده توسط سازمان دفاع از قربانیان خشونت در محل سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان دفاع از قربانیان خشونت این نشست تخصصی با قرائت پیام بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد توسط خانم ماریا دوتسنکو، رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد آغاز شد.
بنابراین گزارش بخشی از پیام دبیرکل سازمان ملل که توسط رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل قرائت گردید به این شرح است:
حمایت از خانواده ها برای به رسمیت شناختن توان بالقوه آنان حیاتی است. این به معنای تبدیل نیازهای آنان به سیاست های توسعه ای است، در نظر گرفتن مقتضیات برای حل درگیری ها و دفاع از حق برابر همه خانواده ها بدون در نظر گرفتن ساختار است. در حالیکه ما برای آینده ای پایدار، دستیابی به آرمان های توسعه هزاره، تدوین دستور کار جدید توسعه و مبارزه با تغییرات اقلیمی تلاش می نماییم، اجازه دهید خانواده های جهان را بسیج نماییم.
در این روز بین المللی خانواده اجازه دهید برای تقویت این واحدهای کوچک اما حیاتی که در هر جامعه ای یافت می شوند تلاش کنیم تا بتوانیم به عنوان یک خانواده بشری به سوی پیشرفت بزرگتر به پیش برویم.
خانم ماریا دوتسنکو در پایان جمهوری اسلامی ایران را در خصوص ارائه آموزش های لازم به خانواده ها بسیار موفق دانست و ابراز امیدواری کرد این فرایند همچان تداوم داشته باشد.
در ادامه، مصطفی تبریزی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و مشاوره خانواده ضمن برگزاری کارگاهی تخصصی با عنوان " مشاوره درمانی سیستمی " وضعیت ارتباط بین زوجین و خانواده های ایرانی را بررسی و الگویی مناسب برای خانواده درمانی در ایران ارائه داد.
این استاد دانشگاه ارائه الگویی مناسب و موثر برای آموزش و درمان اختلالات ارتباطی بین اعضای خانواده را خلاء اساسی درمانگری در حوزه خانواده برشمرد و تصریح کرد: همانگونه که در خانواده درمانی سیستمی تاکید می شود توصیف، تبیین و تحلیل تعاملات بین اعضای خانواده روش مناسبی است که می تواند به اصلاح ارتباطات موثر و نتیجه بخش اعضای خانواده کمک کند.
در ادامه این عضو هیأت علمی دانشگاه با ارائه الگویی درمانی برای مشاوران، روان شناسان و مددکاران فعال در حوزه خانواده الگوی خانواده درمانی سیستمی را مبتنی بر تعامل اعضای خانواده های ایرانی ارائه کرد.