معاون آموزشی وزارت بهداشت:
دانشجویان پزشکی به علت شرایط کلاس و خوابگاه دچار مشکلات روحی شدهاند
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر بودجه کافی برای اجرای افزایش ظرفیت پزشکی تخصیص داده نشود هیچ تضمینی برای اجرای این طرح در سال ۱۴۰۴ نیست.
به گزارش ایلنا، سید جلیل حسینی امروز سه شنبه در نشستی خبری در وزارت بهداشت گفت: بدهی دانشگاهها حدود ۸۰ همت عنوان شده و در سال ۱۴۰۳ برای افزایش ظرفیت یک و سه دهم همت (هزار و سیصد میلیارد تومان) تعیین شد و آنچه شنیده شده برای سال آینده هم رقم ۲ همت است که جوابگوی این طرح نیست.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: دانشجویان پذیرفته شده به علت مشکلات درس و کلاس و خوابگاه دچار مشکلات روحی شدند و اگر بودجه لازم برای افزایش ظرفیت فراهم نشود نتوانیم سال آینده این طرح در حد ۲۰ درصد را اجرایی کنیم.
حسینی گفت: اساتید و مسولان دانشگاه با توان مدیریت بالا هستند، اما اگر بودجه فراهم نشود این طرح به بن بست میرسد برای نمونه کلاس با ظرفیت ۵۰ نفر به ۲۵۰ نفررسیده است که قابل قبول نیست و این افراد با اینکیفیت آموزش قرار است پزشکشوند و نمیتوان در خصوص کیفیت این نوع آموزش سکوت کرد.
وی گفت:۲۰ درصد افزایش ظرفیت به شرط تامین بودجه بوده است وگرنه این طرح به جای کمک ضرر برای حوزه سلامت است برای این طرح در سال ۱۴۰۰، ۸ هزار دانشجو پذیرش شده و سال آینده قرار است به ۱۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو برسد که با این بودجهها امکان پذیر نیست.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: پس از۲۰ سال در دولت سیزدهم، حقوق دستیاران تخصصی و فوق تخصصی ۳۰ درصد افزایش یافت و حقوق کارورزان ۱۰۰ درصد افزایش داشت.
حسینی با اشاره به تلاش برای ثبت دوره دستیاری به عنوان شغل رسمی، گفت: ظرفیت پذیرش پزشکی در ۴ سال دو برابر شد و شوک به نظام سلامت وارد کرد از کلاسهای پرازدحام تا خستگی مفرط اساتید، کاهش یادگیری و روحیه دانشجو را رقم زد و ما با قانونی مواجهایم که در دولت قبل تصویب شده است، اما این قانون را در ۱۴۰۳ اجرا کردیم و آخرین سال آن ۱۴۰۴ خواهد بود.