سردار حسینی:
۷۰ درصد کشتههای تصادفات مربوط به جادههاست
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: نزدیک ۷۰ درصد جانباختگان تصادفات، مربوط به تصادفات جادهای میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار سید تیمور حسینی امروز-یکشنبه-در مراسم معارفه سرهنگ احمد کریمی اسد و تکریم سردار حسن مؤمنی، گفت: بهطور متوسط در هر شبانهروز ما شاهد این هستیم که بالغ بر دو میلیون و صد هزار تردد در جادههای کشور اتفاق میافتد و متأسفانه نزدیک یا بیش از هفتاد درصد از جانباختگان ما ناشی از تصادفاتی است که در جادههای کشور اتفاق میافتد. لذا همانگونه که برادر بسیار عزیز و استاد دوستداشتنی خودم، آقای دکتر اسماعیلی، عنوان کردند، از بدو تأسیس مجموعهای به نام پلیس راه توجه ویژهای به این بخش و به این رده شد.
وی افزود: اگر از من بپرسند مهمترین آسیبی که میتواند گریبانگیر یک مجموعه شود چیست؟ بنده عرض میکنم خروج از تنظیمگری. وقتی یک مجموعه یا سازمان از تنظیمات اولیه کارخانه خارج شود، نتیجهای جز افت شدید بهرهوری را به دنبال نخواهد داشت.حتماً وقتی ما میگوییم خروج از تنظیمگری، منظورمان این نیست که ماشین، میز، ساختمان و امکاناتمان از تنظیم خارج شدهاند؛ منظورمان این است که مهمترین سرمایه آن سازمان، یعنی نیروی انسانی آن سازمان، دچار این خروج از تنظیمگری شده است.
سردار حسینی گفت: باید بپذیریم که به دلایل مختلف و عمدتاً به دلیل بیتوجهیهایی که صورت پذیرفته، امروز اگر ما منصفانه هم بخواهیم نظر بدهیم، این است که مجموعه پلیس راه از آن تنظیمات مورد نظرش فاصله زیادی دارد. این را پیشکسوتانی که در جمع ما حضور دارند، میتوانند تأیید کنند.ما دو کار جدی باید انجام بدهیم. یک، تلاش کنیم در حد امکان، این مجموعه را به تنظیمات اولیه برگردانیم که البته این کار محال و غیرممکن نیست، اما بسیار کار سختی است.
رئیس پلیس راهور فراجا گفت: اقدام دوم ما بعد از اینکه باید تلاش کنیم که این تنظیمگری و بازگشت به تنظیمات کارخانه را به بهترین نحو انجام دهیم، این است که رویکرد جدیدی را انتخاب و حاکم کنیم تا بتوانیم در شرایط حساس کنونی به لحاظ حجم ترددها و موضوعات عدیدهای که با آن مواجه هستیم، بهترین نظارت و کنترل را بر این فرآیند داشته باشیم. این نگاه و رویکرد جدید نیاز به یک همافزایی جدی دارد.
وی ادامه داد: به درستی درباره نوع رابطه پلیس راه و سازمان راهداری اشاره شد. این دو، دوقلوهایی هستند که بدون حضور دیگری، قطعاً در کلیه مأموریتهایشان یک ایراد جدی میتواند مشخص شود و نمایان بشود. لذا همه بخشها، بهویژه دستگاههایی که بیشترین نقش را دارند، باید در کار همافزایی جمعی تلاش کنند تا این پارادایم جدید را حاکم کنند. ضمن اینکه از تجربه گذشتگان نباید غافل شویم.
سردار حسینی افزود: این مأموریت را به مرکز تحقیقات کاربردی دادهام تا کتاب تاریخ شفاهی پلیس راه را جمعآوری کنند. ما یک سرمایه گرانبهایی را در اختیار داریم که نباید بگذاریم این سرمایه از بین برود. اینها را باید برای آیندگان مکتوب کنیم تا به یادگار بماند که این مجموعه چه مجموعه بزرگ و فخیمی بوده و هست و ما وارث چه سرمایه گرانقدری هستیم.
به گزارش ایلنا، در این جلسه همچنین سردار حسینی سرهنگ جمشیدی را به عنوان رئیس اجرائیات و سرهنگ جعفری را به عنوان رئیس فاوا منصوب کرد.