نشست علمی مشورتی تب دنگی در چابهار برگزار شد
نشست علمی مشورتی تب دنگی با حضور رییسی معاون و جمعی از مدیران معاونت بهداشت وزارت بهداشت، اساتید برجسته کشوری و معاونین بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی سیستان و بلوچستان در چابهار برگزار و آخرین دستاوردها و چالشهای مربوط به پیشگیری، تشخیص و درمان تب دنگی، بررسی شد.
به گزارش ایلنا، علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت در این نشست با تقدیر از اقدامات انجام شده در مقابله با پشه آئدس و بیماری تب دنگی در چابهار، مهمترین راه مقابله با این بیماری را بهسازی محیط عنوان و اضافه کرد: در مناطقی که بهسازی محیط صورت نگرفته، تب دنگی مشکلات زیادی را ایجاد می کند.
وی از چابهار و استانهای مرزی به ویژه سیستان و بلوچستان به عنوان مرزبانان سلامت کشور یاد کرد و گفت: در حال حاضر در چابهار شاهد افزایش شیوع تب دنگی هستیم. این بیماری نخستین بار از امارات به کشور ما و مناطق جنوبی وارد شد و کنترل این بیماری به ویژه در چابهار، باید با همکاری بین بخشی صورت گیرد که هماهنگی مناسبی با وزارت کشور، سازمان پدافند غیرعامل و ارتش در این زمینه داشته ایم اما تا زمانی که بهسازی محیط کامل نشود، کشور در معرض خطر است.
دانشکده علوم پزشکی چابهار؛ سنگر کشور در برابر بیماری های واگیر
به گزارش وبدا، قباد مرادی، سرپرست مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت نیز در این نشست از دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار به عنوان سنگر کشور در برابر بیماری های واگیر یاد و ابراز امیدواری کرد که این دانشکده با داشتن تیم متخصص بتواند به عنوان پیشرو و مرجعیت علمی در پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری تب دنگی، نقش مؤثری داشته باشد.