اوحدی:
«جانبازان» سند زنده جنایتهای جنگی دشمنان هستند
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست هماندیشی تشکلهای شاهد و ایثارگر «مصدومین شیمیایی کشور» که به همت اداره کل تشکلهای ایثارگری و مشارکتهای مردمی یکشنبه ۱۶ دیماه در سالن اجتماعات بنیاد برگزار شد، گفت: جانبازان شیمیایی گنجینههای بزرگی برای نشان دادن حقانیت کشور هستند.
به گزارش ایلنا، سعید اوحدی در این نشست با انتقاد از فضای منفی مجامع بینالمللی نسبت به ایران، گفت: اقدامات سازمان یافته تبلیغاتی در طول این سالها علیه ایران شکل گرفته که سابقه نداشته است، این تبلیغات سازمانیافته و هدایت شده است که باید استراتژی جدیدی توسط ما شکل بگیرد.
اوحدی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد شهدای غزه زنان و کودکان را تشکیل میدهد، اظهارداشت: اتفاقاتی که امروز در کشور لبنان و سوریه شاهد هستیم با برنامه مشخص و سازمانیافته است و ما باید در باورهای فکری این کشورها شبهه ایجاد کنیم زیرا بیش از ۳۶۰ رسانه فارسیزبان علیه ایران فعالیت میکنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر استفاده از ظرفیتها و گنجینههایی که در کشور وجود دارد، گفت: مقام معظم رهبری در رابطه با این هجمهها «ناتوی فرهنگی» و «شبیخون فرهنگی» را مطرح میکنند و ما باید برای مقابله با این شبیخون فرهنگی نسبت به باورهای اشتباهی که به کشور ما وجود دارد شبهه برای کشورها ایجاد کنیم.
معاون رئیس جمهور با اشاره به گنجینهای از خانوادههای شهدا در کشور، خاطرنشانکرد: بخشی از این گنجینههای عظیم در کشور ما جانبازان شیمیایی هستند و هیچ منطقی در کشورها نمیتواند از این جنایتهای جنگی دفاع کند زیرا جانبازان شیمیایی گنجینههای بزرگی برای نشان دادن حقانیت کشور هستند.
اوحدی با بیان اینکه رسانههای کشور ما دغدغهمند نسبت به فعالیتها و برنامههای انجام شده بنیاد برای شهدای ترور و شهدای شیمیایی هستند، خاطرنشانکرد: ما باید از شرکت در «اجلاس منع سلاحهای شیمیایی» بهره ببریم و در کشور خودمان هم اجلاسهای بینالمللی برای شهدای ترور و شیمیایی برگزار کنیم زیرا برخی از فعالان حقوق بشر چشم خود را نسبت به جنایتهای غزه بستهاند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از جانبازان به عنوان سند زنده جنایتهای جنگی دشمنان در ایران یاد کرد و گفت: ما ظرفیتهای زیادی برای نشان دادن حقانیت و مظلومیت شهدای ترور و شیمیایی کشور داریم که چگونه این جنایتهای جنگی در کشور ما رخ داده است و میتوان یک اجلاس بینالمللی برای شهدای ترور و شهدای شیمیایی برای سال ۱۴۰۴ برای نشان دادن این حقانیت برگزار کرد.