ایجاد ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاههای ویژه خواهران
معاون آموزشی وزیر علوم گفت: در شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاههای ویژه خواهران و همچنین دانشگاههای مستقر در منطقه ساحلی مکران موافقت شد.
به گزارش ایلنا به نقل از وزارت علوم، روح اله رازینی، معاون آموزشی وزارت علوم در جلسه ستاد جوانی جمعیت این وزارتخانه گزارشی از اقدامات این معاونت را در چارچوب قانون جوانی جمعیت ارائه کرد.
رازینی گفت: بحث موافقت با تقاضای مرخصی برای دانشجویان مادر دارای فرزند زیر ۲ سال حداکثر تا ۴ نیمسال بدون احتساب در سنوات، در مجموعه مقررات آموزشی لحاظ شده است و ایجاد فرصت آموزش مجازی برای دانشجویان مادر باردار و یا دارای فرزند زیر سه سال نیز به دانشگاهها ابلاغ شده است.
وی افزود: وزارت علوم در راستای جوانی جمعیت و حمایت از تحکیم بنیان خانواده با ایجاد رشتههای خاص خواهران در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی تاکنون حداکثر مساعدت را انجام داده و به همین منظور حمایت و تقویت دورههای خاص و بازنگری و تدوین برنامههای درسی در این حوزه از اولویتها و سیاستهای معاونت آموزشی این وزارت بوده است.
رازینی از اولویت بررسی درخواستهای ایجاد رشتههای ویژه خواهران در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و حمایت از دانشگاههای ویژه بانوان جهت تبدیل به دانشگاه جامع خبر داد و گفت: محدودیتهای ایجاد شده در حوزه فعالیت دانشگاه کوثر بجنورد به منظور تبدیل شدن به دانشگاه جامع در شمال شرق کشور و توسعه رشتهها لغو شد.
وی از موافقت با ایجاد دانشکده خانواده در دانشگاه های تهران، الزهرا و شهید بهشتی و ایجاد دانشکده علوم خانواده در دانشگاه الزهرا با گروههای آموزشی، مطالعات اسلامی و آینده پژوهی، خانواده و سیاستگذاری سلامت و بهداشت خانواده خبر داد.
معاون آموزشی وزارت علوم افزود: در راستای حمایت از خانواده با ایجاد دانشکده خانواده در دانشگاه شهید و ارتقای دانشکده علوم انسانی و هنر حضرت معصومه (س) به دانشگاه حضرت معصومه (س) موافقت شد.
وی گفت: در شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاههای ویژه خواهران و همچنین دانشگاههای مستقر در منطقه ساحلی مکران از سال تحصیلی ۱۴۰۲ موافقت شده است.