در گفتوگو با ایلنا مطرح شد:
واکنش دانشگاه شهید بهشتی به ادعای رد صلاحیت گسترده داوطلبان انتخابات شورای صنفی/ تعداد کاندیداها در برخی واحدها به حد نصاب نرسید
معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تهران ضمن رد خبر رد صلاحیت گسترده داوطلبان در انتخابات شورای صنفی این دانشگاه گفت: این خبر تکذیب میشود و فردی که چنین ادعایی کرده، مغرضانه عمل کردهاست. چنین ادعایی صحیح نیست و برگزاری انتخابات بهصورت قاعدهمند انجام میشود.
محمود احمدی، معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تهران در واکنش به خبر رد صلاحیت گسترده در انتخابات شورای صنفی این دانشگاه به خبرنگار ایلنا گفت: این خبر تکذیب میشود و فردی که چنین ادعایی کرده، مغرضانه عمل کردهاست. چنین چیزی صحیح نیست و انتخابات بهصورت قاعدهمند انجام میشود.
وی افزود: در انتخابات شورای صنفی برای هر دانشکده به لحاظ تعداد شرکت کنندگان حد نصاب خاصی وجود دارد و برخی از دانشکدهها اصلا به آن حد نصاب نرسیدهاند.تعداد کاندیداهای انتخابات باید 222 نفر میبود، در حالی که تنها دویست نفر ثبتنام کردند. برای کاندیدا شدن، حداقل دویست و بیست نفر باید شرکت میکردند، اما فقط دویست نفر در انتخابات شرکت کردند.
وی افزود: هر دانشکده بر اساس تعداد دانشجویان خود، شرایط خاصی دارد. طبق دستورالعمل، تقریباً 20 واحد از مجموع واحدهای ما کمتر از حد نصاب شرکت کردند. دانشجویانی که در انتخابات شرکت میکنند و بناست کاندیدا باشند، باید بنابر آییننامهی وزارت علوم شرایط خاصی داشته باشند، مانند عدم مشروطی و از همین رو برخی از دانشجویان به دلیل مشکلات آموزشی و دارا نبودن شرایط، نتوانستند شرکت کنند.
احمدی همچنین گفت: فردی بهطور مغرضانه این ادعاها را مطرح کرده و باید هم به لحاظ حقوقی پاسخگو باشد. تعدادی از دانشجویان نیز پروندههای کمیته انضباطی داشتند یا مشکلات آموزشی و شخصی داشتند که طبق آئیننامه، مانع از کاندیدا شدن آنها شد و الا مسئلهی رد صلاحیت دانشجویان در میان نبوده است. اکنون نیز تنها سه واحد حائز شرایط شدند و انتخابات در این سه واحد برگزار خواهد شد.
وی افزود: برای واحدهای دیگر که کاندیداهای آنها به حد نصاب نرسیدهاند، مطابق تبصره یک از ماده یک شیوهنامه اجرایی از تاریخ 26 آبان، نیز اطلاعیهای صادر خواهیم کرد تا افراد دیگر دوباره ثبتنام کنند. اگر در مرحله دوم هم به حد نصاب نرسند، انتخابات به اردیبهشت سال آینده موکول میشود. تمام این مراحل طبق آئیننامه وزارت علوم انجام میشود و ما گونه هیچ دخل و تصرفی در آن نداریم. ما مصر هستیم که شورای صنفی تشکیل شود، زیرا میتواند کمک حال دانشگاه باشد.
معاون دانشجویی دانشگاه بهشتی همچنین در پاسخ به این سوال که کاندیداهای کدام واحدها به حد نصاب رسیده و انتخابات آنها برگزار خواهد شد؟ گفت: دانشکده مکانیک، دانشکده حقوق و مجموعه خوابگاه شهید عباسپور. بقیه دانشکدهها و خوابگاهها نیز به حد نصاب نرسیدهاند. تعداد متقاضیان برای کاندیداتوری کمتر از حداقل سقف بوده است.
احمدی همچنین گفت: دانشگاه مصمم است که این فرآیند انجام شود و شایعات مطرح شده از لحاظ حقوقی قابل قبول نیستند. فضایی که ایجاد شده، دنبال اهداف دیگری است و در صورت تشکیل انجمن صنفی، ما از خدا می خواهیم و خوشحال خواهیم بود که شورای صنفی تشکیل شود، چرا که وجود شورای صنفی کمک حال دانشگاه خواهد شد.
او تاکید کرد: ما آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شورای صنفی را داریم و مستندات لازم برای همه موارد را هم داریم. در دو نوبت پیامک به تک تک دانشجویان دانشگاه ارسال کردهایم تا در انتخابات شرکت کنند. من آمادهام که اسناد را به شما نشان دهم و از شما میخواهم که حقایق را بررسی کنید. اگر قرار باشد اخبار تنها بر اساس نقل قول مغرضانه یک نفر خبری منتشر شوند، این درست نیست.