معاون پرستاری وزارت بهداشت مطرح کرد:
تهیه لایحه حمایت معنوی و مادی از گروه پرستاری در وزارت بهداشت
![تهیه لایحه حمایت معنوی و مادی از گروه پرستاری در وزارت بهداشت](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/epxfYuCoDV7w/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pv9vIJLbz6_e7otfNPZWXfo,/%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.jpg)
معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به لایحه حمایت معنوی و مادی از گروه پرستاری در وزارت بهداشت، گفت: این لایحه شامل جزئیاتی مانند مالیات، جذب و استخدام، ایثارگری، مسکن و خدمات رفاهی برای پرستاران و در حال تهیه است.
به گزارش ایلنا، دکتر عباس عبادی، صبح امروز( چهارشنبه) ۱۶ آبان در آیین بزرگداشت مقام پرستار که در سالن اجلاس سران و با حضور رییس جمهور، وزیر بهداشت و جمعی از پرستاران برگزار شد، با تاکید بر ضرورت دسترسی مردم به خدمات با کیفیت و ارزان حوزه سلامت، گفت: تخصصی سازی بیش از حد در دو یا سه دهه گذشته باعث کمرنگ شدن نقش نیروهای حد واسط در نظام سلامت و این موضوع منجر به افزایش هزینههای خدمات، وابستگی بیش از حد به تکنولوژی، کاهش انگیزه و در نهایت منجر به افزایش خروج از خدمت همکاران شده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲، بالغ بر ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از گروه کادر درمان به ویژه پزشک و پرستار از خدمت خارج شدهاند. کمبود نیروی پرستار موجب محرومیت مردم از دریافت خدمات با کیفیت حوزه سلامت خواهد شد و نیاز به توجه بیشتر به این مسئله دارد.
وی همچنین به کمبود پرستار و نیاز مردم به خدمات پرستاری در منزل تأکید کرد و افزود: خواستار پوشش بیمهای برای این خدمات هستیم. با توجه به موج سالمندی و افزایش بیماریهای مزمن اگر توسعه خدمات پرستاری در منزل و پوشش بیمهای آن انجام نشود، این خدمات به یک خدمت دست نیافتی و گران تبدیل خواهد شد و بسیاری از مردم از آن محروم خواهند ماند.