اتوبوسرانی چگونه بر شرکتهای بخش خصوصی نظارت میکند؟
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در خصوص نحوه نظارت بر عملکرد شرکت خصوصی اتوبوسرانی گفت: نظارت سیستمی و نظارت میدانی با حساسیت و دقت بالا به صورت مستمر انجام می شود.
به گزارش ایلنا، مهدی علیزاده در تشریح وضعیت شرکتهای بخش خصوصی تحت نظارت اتوبوسرانی تهران، گفت: در حال حاضر ۱۷ شرکت خصوصی با ۱۵۵۵ دستگاه اتوبوس و مینیبوس در ۱۵۲ خط شهر تهران فعال هستند.
وی با بیان اینکه عملکرد این خطوط بر اساس قرارداد با نرمافزارهای نظارتی مانند BIS و AVL پیگیری میشود، افزود: نظارت سیستمی شامل پایش عملکرد، تایید صلاحیت و ثبت اطلاعات انجام و نظارت از طریق سایت های مرکز کنترل ستاد مرکز و مناطق اتوبوسرانی و در کنار نظارت میدانی توسط گشتهای کنترلی با عامل سواره به منظور ارائه خدمت مطلوب با الزام رعایت قوانین رانندگی بصورت مستمر مورد پیگیری قرار میگیرد.
علیزاده با تاکید بر اینکه ناوگان بخش خصوصی باید گواهینامه معاینه فنی از مراکز معتبر، بیمه شخص ثالث و تأییدیه تست مخازن گاز را داشته باشند، ادامه داد: برای اتوبوسرانان نیز پیش از اشتغال و به صورت دورهای، تست سلامت، عدم اعتیاد، گواهینامه پایه یکم و عدم سوء پیشینه از مراجع ذیصلاح دریافت میشود.
وی افزود: گشتهای کنترل نیز بر وضعیت نظافت و ظاهر ناوگان، سرویسدهی، زمانبندی و الزام به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی اتوبوسرانان در این بخش نظارت دارند و در صورت مشاهده ناوگان و راننده خارج از ضوابط، نسبت به توقف فعالیت و خروج از شبکه برای رفع نقص اقدام میکنند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: موضوع نوسازی و بهبود وضعیت ناوگان با توجه به فرسودگی بخش قابل توجهی از اتوبوس های شهر با جدیت در حال پیگیری است که از آغاز این دوره مدیریت تا کنون، ناوگان تعداد ۵۶ خط خصوصی در کنار ۳۱ خط دولتی، نوسازی و در حال خدمات رسانی به شهروندان می باشند.
بنابر اعلام روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، وی در پایان گفت: از شهروندان گرامی تقاضا دارم برای بهبود خدمات رسانی و ارتقای عملکرد شرکتهای خصوصی با اعلام انتقادات و پیشنهادات خود به سامانه ۱۳۷ پلاس شهرداری تهران، اتوبوسرانی را یاری دهند.