وزیر بهداشت:
آموزش سلامت قلب و عروق را باید از مدارس شروع کنیم
وزیر بهداشت گفت: آموزش سلامت قلب و عروق را باید از مدارس شروع کنیم، چون بیماریهای قلب و عروق، به یکباره در شصت، هفتاد سالگی اتفاق نمیافتد، بلکه حاصل سالها سبک زندگی است
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در همایش درس آموختههای کرونا، زحمات کادر درمان در دوران کرونا را یکی از مصادیقِ وفای به عهد با خدا و مردم دانست.
وی همچنین این همایش را اقدامی ارزشمند در جهت حفظ و انتقال تجربهی کرونا عنوان کرد.
او در ادامه ضمن تاکید بر نقش آموزش عمومی در حفظ سلامت جامعه، گفت: من چند روز پیش که برای شروع سال تحصیلی به یکی از مدارس منطقه ۲ رفته بودم، به دوستان گفتم که آموزش سلامت قلب و عروق را باید از مدارس شروع کنیم، چون بیماریهای قلب و عروق، به یکباره در شصت، هفتاد سالگی، اتفاق نمیافتد بلکه حاصل سالها سبک زندگی است بقیهی مسائل سلامت هم به همین منوال است.
وی همچنین به اهمیت سازماندهی کلی در تجربهی کرونا، پرداخت و گفت: موفقیت در برابر کرونا وقتی ممکن شد که ستاد ملی به ریاست رییس جمهور و با اختیارات ویژه شکل گرفت. وی همچنین به اهمیت شبکهی ملی بهداشت اشاره کرد و گفت: تنها شبکهی گستردهای که در کشور داریم، همین شبکه است و باید از آن استفاده کنیم.
ظفرقندی یکی از مهمترین مسائل در کنترل کرونا را اعتماد به علم دانست و علت موفقیت شرق آسیا و کشورهایی مانند کره و چین در کنترل کرونا را اقتدار نهاد علم در آن کشورها دانست.
یکی از دیگر مواردی که ظفرقندی به عنوان درسآموختهی کرونا یاد کرد، اهمیت سرمایهی اجتماعی در دوران کرونا بود. وی تاکید کرد که اگر این سرمایهی اجتماعی نبود نه در جنگ و نه در تجربهی کرونا موفق نمیشدیم.