ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
مدیر کل نظارت بر فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار عتبات در اربعین حسینی از پایش مستمر انبارهای نگهداری این فراوردهها خبر داد.
به گزارش ایلنا، عبدالعظیم بهفر با بیان این مطلب گفت: یکی از مهمترین دغدغه های زوار در پیادهروی اربعین، تأمین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزهای مناسب است که در صورت عدم توجه و دقت کافی به ویژه با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر میتواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان دراین مراسم معنوی تبدیل شود.
وی همچنین با طرح این موضوع که امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک آن است، خاطر نشان کرد: بهرهگیری از آخرین فناوریهای روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری است و آینده متعلق به محصولات و فرآوردههایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از طریق بهرهگیری از فناوریهای نوین نظیر خلاء و نانو دنبال میکند.
وی در پایان سخنانش با بیان اینکه مبتنی بر مقررات فراودههای غذایی و آشامیدنی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانهها، مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی است، تصریح کرد: نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآوردههای غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه ضروری است و بخش مهمی از زنجیره تامین غذا محسوب میشود.