به گزارش ایلنا، ابوالفضل باقری فرد، در حاشیه بازدید از نخستین آزمون دکترای حرفه ای فیزیوتراپی، گفت: رشته های توانبخشی خصوصاً فیزیوتراپی به دلیل افزایش سن امید به زندگی و افزایش سن جمعیت، نیاز مبرم حال و آینده کشور است.
وی با اشاره به قدمت و سابقه رشته فیزیوتراپی، افزود: این رشته در سابق در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و همچنین PhD پذیرش دانشجو داشت و راه اندازی دوره دکترای فیزیوتراپی برای سالیان متوالی، مورد درخواست اساتید و متقاضیان بود، لذا امسال برای اولین بار در کشور، دوره دکترای حرفه ای مصوب و آزمون آن برای نخستین بار برگزار شد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، از مشارکت حدود 1900 نفر در این آزمون خبر داد و گفت: تقریبا حدود 150 نفر از این افراد در 6 دانشگاه پذیرفته خواهند شد. این رشته برای سال های زیادی در کشور وجود نداشت و دانشجویان برای تحصیل در آن، ناگزیر به کشورهای منطقه سفر می کردند.
باقری فرد، با بیان اینکه پس از تصویب و شروع دکترای حرفه ای رشته فیزیوتراپی در کشور، امیدوارم بتوانیم در آینده پاسخگوی نیازهای مردم در حوزه توانبخشی باشیم، خاطر نشان کرد: نتایج این آزمون تا یک ماه آینده اعلام خواهد شد.
وی افزود: از آنجا که این رشته برای نخستین بار در کشور مصوب شده است، تنها در 6 دانشگاه بزرگ دانشجو می پذیرد و امیدواریم در آینده بتوانیم از لحاظ کمیت آن را افزایش دهیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، اظهار داشت: خوشبختانه کشور از اساتید و زیر ساخت های خوبی برای تربیت دانشجو در این رشته برخوردار است. امیدوارم در اقدام بعدی بتوانیم دانشجوی دکترای حرفه ای در رشته شنوایی سنجی پذیرش کنیم.
ابراهیمی، دبیر بورد توانبخشی کشور، نیز تصویب رشته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی و برگزاری آزمون آن را پس از بیست سال اعلام نیاز از سوی اساتید، تصمیمی با درایت از سوی مسئولان وزارت بهداشت خواند و گفت: آموزش این رشته در ترکیه و پاکستان از کیفیت خوبی برخوردار نیست ولی در ایران از طریق آزمون و به صورت کاملا علمی و جدی در این رشته پذیرش دانشجو خواهیم داشت.
وی ضمن قدردانی از حمایت و پشتکار معاون آموزشی وزارت بهداشت در راه اندازی این رشته، افزود: ایران در رشته فیزیوتراپی در منطقه از جایگاه ویژه ای برخوردار است و راه اندازی این دوره می تواند به رشد آن کمک کند.
ابراهیمی، فیزیوتراپیست را مهندس حرکت خواند و گفت: در تلاشیم تا دانشجویانی توانمند در این حوزه تربیت کنیم.