در گفتوگو با ایلنا اعلام شد:
حقابه درختان چیتگر به یک پنجم کاهش پیدا کرده است
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران گفت: سهمیه آبی خوبی برای درختان پارک چیتگر در نظر گرفته شده بود، اما متاسفانه در بازدید مجدد از پارک متوجه شدم، حق آبهای که در نظر گرفته بودند، به یک پنجم کاهش پیدا کرده است.
«رضا بیانی» سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره وضعیت درختان آفت زده چیتگر گفت: در حال حاضر درختان چیتگر قطع نشده است، در ابتدا باید توان اکولوژیکی را به درختها برگردانیم، سپس برای سرنوشت درختان تصمیم گیری شود.
وی خاطرنشان کرد: باید ابتدا میزان آبی که حق آبه پارک چیتگر است، به پای درختان ریخته شود، سپس زمانی که آبرسانی به درختان صورت گرفت، عملیات گیاه پزشکی را روی درختان انجام شود و بعد از انجام تمام این فرآیند، درباره وضعیت درختان تصمیم گرفته شود که آیا باید قطع شوند یا خیر؟
بیانی همچنین درباره آسیب دیدن درختان سالم گفت: طبق الگویی که وجود دارد، ما حداقل تا شعاع ۱۰۰ متر را سمپاشی میکنیم که آفت دیگر شیوع پیدا نکند، اما آب باید به پای درختان برسد، آن هم همه درختان پارک چیتگر که تقریبا ۸۵۰ هزار اصله درخت است.
وی دربارهی سهمیه آب چیتگر گفت: سهمیه آبی خوبی برای درختان پارک چیتگر در نظر گرفته شده بود، اما متاسفانه در بازدید مجدد از پارک متوجه شدم، حق آبهای که در نظر گرفته بودند، به یک پنجم کاهش پیدا کرده است. در واقع سهمیهای که در جلسات گذشته بیان شد، صد لیتر بر ثانیه بود، که اکنون به حدود ۱۰ تا ۱۵ لیتر بر ثانیه رسیده است.
بیانی تصریح کرد: ما یک قرارداد ۳۰ سالهای با شهرداری منطقه ۲۲ داریم، تمام درختها را سالم تحویل دادهایم اکنون به هر صورت باید حق آبه درختان پارک چیتگر تأمین شود. اگر آب به درختان نرسند، در سال آینده درختهای سالم آسیب خواهند دید.
وی اضافه کرد: زمانی که دما افزایش می یابد، درخت ها بیشتر به آب نیاز خواهند داشت، به طور مثال زمانی که یک درجه افزایش دما داشته باشیم، بین ۱۵ تا ۲۰ درصد نیاز آبی درختان بالا میرود.