برنامه عملیاتی متروی تهران برای خط ۷ در سال ۱۴۰۳
با افتتاح ایستگاه ورزشگاه تختی در خط ۷ متروی تهران، عملا پرونده ایستگاههای بدنه اصلی این خط در سال ۱۴۰۳ بسته خواهد شد، اما برنامه عملیاتی شرکت مترو برای سال جاری و در مورد خط ۷ به همین یک مورد خلاصه نمیشود.
به گزارش ایلنا، با بهرهبرداری از ایستگاه ورزشگاه تختی در منتهی الیه جنوب شرقی خط ۷، نهتنها بیست و دومین ایستگاه خط مذکور در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت، بلکه حدود ۲ کیلومتر مسیر ریلی نیز به طول شبکه متروی پایتخت افزوده میشود. همانطور که پیشتر هم عنوان شده است، تکمیل ایستگاه ورزشگاه تختی در صورت تامین ناوگان حملونقلی مورد نیاز، میتواند سرفاصله حرکتی قطارهای خط ۷ را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
اما فارغ از ایستگاه ورزشگاه تختی که آخرین ایستگاه از بدنه اصلی خط ۷ به حساب میآید، برنامه عملیاتی شرکت متروی تهران برای این خط به موارد بیشتری مربوط میشود؛ غیر از رفع نواقص و نصب پله برقی در ورودی پارک رفتگر (ایستگاه تربیت مدرس)، ورودی مستقل ایستگاه توحید به همراه سالن بلیتفروشی آن نیز امسال امکان تکمیل دارد. به این موارد باید تلاش برای بهرهبرداری از ۶ ورودی دیگر را اضافه کرد؛ ساخت و تجهیز ورودی جنوبی ایستگاه آهنگ، ورودی جنوبی ایستگاه چهل تن دولاب، ورودی جنوبی ایستگاه هلال احمر، ورودی غربی ایستگاه شهدای هفدهم شهریور، ورودی شمال غربی ایستگاه میدان کتاب و ورودی شرقی میدان صنعت، از جمله دیگر پروژههای خط ۷ در سال ۱۴۰۳ به شمار میآیند. از طرفی با جمع آوری کارگاه مترو، امکان بازگشایی بلوار پاک نژاد و میدان کتاب در ماههای باقیمانده از سال جاری وجود دارد.
براساس روابطعمومی و امور بینالملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، یکی از مهمترین ماموریتهای خط ۷ در این دوره مدیریت شهری، احداث حدود ۵ کیلومتر تونل و دو ایستگاه در پروژه توسعه شمال غربی خط مذکور است که عملیات اجرایی آن از اسفند ماه سال گذشته آغاز شد؛ پروژهای که در صورت تامین بهموقع منابع مالی لازم، حتی احتمال انجام تست سرد آن تا اوایل نیمه دوم سال ۱۴۰۴ وجود دارد و این یک خبر مسرت بخش برای اهالی غرب پایتخت و خصوصا دانشجویانی است که محل تحصیل آنها در حوالی پونک و حصارک واقع شده است.