رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خبر داد:
افزایش دو برابری شاخصهای بازرسیهای بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش دو برابری بسیاری از شاخصهای بازرسی های بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته خبر داد.
به گزارش ایلنا به نقل از وبدا، جعفر جندقی در حاشیه اجلاس معاونان بهداشت دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی در بیمارستان قلب تهران، گفت: خوشبختانه امسال در بسیاری از زمینهها و شاخصهای بهداشتی در حوزه بازرسی های بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی شاهد رشد ۲ تا ۲.۵ برابری بودیم.
وی افزود: مقدار مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته که امسال کشف و معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج شد نسبت به سال گذشته ۹۲ درصد رشد داشت.
رییس مرکز سلامت محیط و کار ادامه داد: سنجش انجام شده از محیط و مواد غذایی و سطوح با دستگاه های پرتابل ۱۵۵ درصد یعنی بیش از ۲.۵ برابر نسبت به سال قبل رشد کرد.
جندقی اظهار کرد: در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ کل بازرسی ها شامل بازرسی از مراکز اقامتی، بین راهی، پایانه های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی نسبت به سال ۱۴۰۲ از رشد ۷۸ درصدی برخوردار شد.
وی افزود: بازرسی از مراکز اقامتی ۴۱ درصد و بازرسی از اماکن بین راهی ۳۸ درصد رشد پیدا کرد و تعداد واحدهای صنفی تعطیل شده به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی امسال ۳۶ درصد افزایش یافت.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: شاخص کنترل کیفی آب و موادغذایی اعم از نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد و کلرسنجی از منابع آب آشامیدنی نیز ۱۰۸ درصد رشد یافت.
وی با بیان این که بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۳ از ۸ صبح تا ۸ شب فعال بوده و بازرسی ها متناسب با شرایط هر استان و شهرستان افزایش مییافت، خاطرنشان کرد: امسال مدت زمان بازرسی ها با توجه به نظر معاون بهداشت هر دانشگاه از ۱۲ ساعت تا ۲۴ ساعت در روزهای اداری و غیراداری، قابل افزایش بود.