وزیر علوم:
در دو سال گذشته ۶۵ مجله را نمایه بین المللی کردیم
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با همت و تلاش کارکنان آموزش عالی که در واقع یاوران علمی هستند موفق شدیم ۷۵ اقدام جدید را در آموزش عالی به نتیجه برسانیم.
به گزارش ایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، محمدعلی زلفیگل در در دیدار نوروزی با کارکنان ستادی این وزارت، اشارهی رهبر معظم انقلاب اسلامی به پیشرفتهای علمی در سخنرانی تحویل سال را افتخار مجموعه وزارت علوم و دانشگاهها دانست که موجب دلگرمی و تلاش بیشتر میشود.
وزیر علوم یکی از این اقدامات مهم را که در دو سال گذشته انجام شد، تثبیت سامانه نان اعلام کرد و از ثبت ۱۲ هزار نیاز صنعت و جامعه در این سامانه خبر داد.
وی افزود: ایجاد سامانه نان باعث شد مسیر تحقیقات اعضای هیئت علمی و دانشجویان هدفمند شود و قراردادهای پژوهشی صنعت و جامعه، رسالهها و پایاننامههای دانشجویی موضوعات پژوهش را بر اساس نیاز کشور که در سامانه نان ثبت شده است؛ انتخاب کنند.
وزیر علوم اظهار کرد: سامانه نان این امکان را فراهم کرد تا تربیت دانشجوی تحصیلات تکمیلی نیز بر اساس نیاز کشور سامان یابد به صورتی که اساتید میتوانند دانشجویان استعداد درخشان را که موضوع پایان نامه خود را بر اساس سامانه نان تعیین کنند به شیوه استادمحور پذیرش کنند.
زلفی گل همچنین یکی از اقدامات شاخص وزارت علوم در دولت سیزدهم را نمایهسازی بین المللی مجلات علمی پژوهشی اعلام کرد و گفت: تا قبل از دولت سیزدهم ۱۰۱ مجله علمی پژوهشی وزارت علوم نمایه بینالمللی داشت ولی ما صرفاً در دو سال گذشته ۶۵ مجله را نمایه بین المللی کردیم که اقدام مهمی در مرجعیت علمی کشور بود.
وی یکی دیگر از اقدامات شاخص این دولت را ایجاد صندوق عتف دانست که به یکپارچه کردن بودجه پژوهش کمک میکند و از اعتبار اولیه ۳۵۰ میلیارد تومانی این صندوق خبر داد.
وزیر علوم ضمن تاکید بر اینکه موفقیت آموزش عالی کشور در گرو تلاش و همکاری کارکنان و یاوران علمی است گفت: اینکه همه گزارشهای نظارتی و مردمی از برخورد خوب و خوشرفتار کارکنان ستاد با ارباب رجوع دارد موجب افتخار است.
وی تاکید کرد: فعالیت در یک مجموعه علمی و فرهنگی که دائماً با اساتید دانشگاه، دانشمندان، فرهیختگان و آینده سازان کشور در ارتباط است نعمت و موهبت الهی است و به پاس این نعمت باید همواره در تلاش و کوشش باشیم.
وزیر علوم با تاکید بر تلاش برای حل مشکلات رفاهی کارکنان گفت: مسکن یکی از مشکلات اساسی به ویژه در تهران است که دولت سیزدهم اقداماتی را برای حل این مشکل و تأمین مسکن کارکنان دانشگاهها شروع کرده و نیاز است در سطح وزارت یکی از مدیران ستادی مسئول پیگیری این موضوع باشد.