خبرگزاری کار ایران

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

جزئیات طرح استفاده از پابند الکترونیک برای سارقان سابقه‌دار

جزئیات طرح استفاده از پابند الکترونیک برای سارقان سابقه‌دار
کد خبر : ۱۴۵۸۵۰۶

فرمانده کل انتظامی کشور به تشریح جزئیات طرح کنترل هوشمند سارقان سابقه‌دار و استفاده از پابند الکترونیک برای این افراد پرداخت.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سردار احمدرضا رادان، فرمانده فراجا صبح امروز (۲۱ اسفند ۱۴۰۲) در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات طرح کنترل هوشمند سارقان سابقه‌دار و استفاده از پابند الکترونیک برای این افراد گفت: این پابندها قرار است برای افراد دارای ۴ فقره سرقت به بالا در سه استان تهران بزرگ، غرب تهران و استان البرز استفاده شود.

وی افزود: ویژگی جدید و منحصر به فرد این پابندها که همگی ساخت داخل هستند، این است که در لحظه می‌توان مسیر و گراف حرکتی فرد را رصد کرد، به نحوی که اگر فردی بخواهد این پابندها را جدا کند در مرکز امکان رصد آن وجود دارد و با قوه قضاییه هماهنگ شده است برای این افراد مجازاتی در نظر گرفته شود. البته این پابندها به گونه‌ای تولید شده است که افراد مشکلی برای حمام کردن و حتی استخر رفتن نداشته باشند. 

رادان با بیان این که قرار است این پابندها به مدت ۲ سال برای گروه‌های هدف استفاده شود، گفت: با هماهنگی قوه قضاییه بنا شده است که فرد مورد نظر ۲ سال از این پابندها استفاده کند و البته در موارد خاص تا ۳ سال استمرار هم در نظر گرفته شده است، به نحوی که اگر در مدت ۲ سال فرد مرتکب سرقت نشود، می‌تواند با هماهنگی دستگاه قضایی این پابند را بعد ۲ سال جدا کند، اما اگر در ۲ سال مرتکب جرم شد، باید تا یک سال دیگر هم از این پابندها استفاده کند.

فرمانده فراجا با بیان این که تا اردیبهشت‌ماه پابند الکترونیک برای ۵ هزار سارق دارای حداقل ۴ فقره سرقت در سه استان تهران بزرگ، غرب تهران و استان البرز نصب می‌شود، خاطرنشان کرد: افرادی که در حال حاضر در زندان هستند، بعد از پایان محکومیت‌شان  هم شامل اجرای این طرح می‌شوند و با هماهنگی قوه قضاییه بنا شده است که وقتی محکومیت این افراد به پایان می‌رسد، در زمان رهایی آن‌ها از زندان، کسانی که در این‌گروه هدف قرار می‌گیرند، مجهز به پابند الکترونیک شوند.

رادان همچنین به موضوع شب چهارشنبه آخر سال اشاره کرد و گفت: شب چهارشنبه آخر سال یک موضوع اجتماعی است که پلیس با برگزاری آن مخالف نیست، اما این مساله مانند هر موضوع اجتماعی دیگری، بایدها و نبایدهایی دارد، از جمله این که بستن خیابان‌ها یا مزاحمت با خودرو برای مردم در این شب جرم است و کسانی که مرتکب این جرم شوند، تا پایان تعطیلات نوروز در بازداشت پلیس خواهند بود.

وی در پایان اظهار داشت: از همه مردم به‌ویژه نوجوانان و جوانان می‌خواهیم که مراسم شب چهارشنبه آخر سال را در کوچه‌های محل زندگی خود و در کنار بزرگترهایشان برگزار کنند و بزرگترها هم مراقب فرزندان به‌ویژه نوجوانان و جوانان خود باشند تا خدای‌ناکرده با استفاده از مواد محترقه خطرناک باعث ایجاد آسیب برای خود و دیگران نشوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز