ویزیت پزشکان طب مکمل تحت پوشش بیمه است
مدیرکل طب ایرانی و درمان مکمل وزارت بهداشت گفت: ویزیت پزشکان طب مکمل تحت پوشش بیمه است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، نفیسه حسینی یکتا (مدیرکل طب ایرانی و درمان مکمل وزارت بهداشت) عصر امروز در حاشیه نمایشگاه مطبوعات از برنامههای این وزارتخانه در حوزه طب مکمل سخن گفت.
وی با اشاره به اینکه طب ایرانی و خدمات آن یکی از مطالبات درمانی شهروندان و عموم جامعه است، اظهار کرد: سیاست سازمان بهداشت جهانی و اسناد بالادستی کشور در این حوزه شامل بند ۱۲ سیاستهای کلی بهداشت و سلامت، چهارچوب کلی طب مکمل و ایرانی ما را تعیین کرده است.
حسینی یکتا با اشاره به ظرفیت طب مکمل برای حوزه پزشک خانواده و خانههای بهداشت گفت: طب ایرانی و مکمل بیشتر پیشگیری محور بوده و در حوزه اصلاح سبک زندگی سلامت مدار عمل میکند و متخصصان این حوزه فعال هستند.
وی تصریح کرد: تاکنون در ۲۱ دانشگاه کشور آموزشهای مربوط به طب سنتی و ایرانی و مکمل و تاریخ پزشکی فعال بودند و بخشی از خدمات آن تحت پوشش بیمه در آمده است. ویزیت پزشکان طب مکمل نیز تحت پوشش بیمه است.
مدیرکل طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت درباره مدعیان دروغین و غیرقانونی و بدون مجوز درمان سنتی گفت: براساس آیین نامههای موجود تنها پزشکان دوره دیده مهارتهای درمان مکمل یا افراد دارای دکترای طب ایرانی و سنتی میتوانند خدمات مربوطه را ارائه دهند و با مابقی افراد حق ارائه چنین خدماتی را ندارند. ما بارها در این حوزه به عموم اطلاعرسانی کردیم و افرادی که پروانه فعالیت ندارند نباید مورد مراجعه قرار گیرند. لیست مراکز معتبر و پزشکان ذی صلاح در سایت انجمن علمی طب سنتی و نظام پزشکی موجود است و متقاضیان حتما به این دو پایگاه حتما مراجعه کنند.
وی افزود: افرادی که میخواهند برای طب سنتی و مکمل مورد ارزشیابی قرار گرفته و حق فعالیت دریافت کنند، از طریق دانشگاههای علوم پزشکی باید اقدام کنند.
حسینی یکتا با اشاره به موضوع غربالگری فشار خون و دیابت گفت: دفتر طب ایرانی و مکمل در حوزه غربالگری مشارکت داشته است اما براساس آموزههای طب ایرانی پیشگیری اساس راهبرد مواجهه با فشار خون و دیابت است. طرحهای تحقیقاتی ما نشان میدهد، پس ابتلا نیز راهکارهای این رویکرد طبی را نیز نسبت به دیابت و فشار خون تدوین کرده و به مجموعههای مربوطه در وزارت بهداشت عرضه کردیم.