تلاش برای کاهش سن دانشجویان برای ورود به حوزه نوآوری و فناوری
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: بنا داریم سن دانشجویان جهت ورود به حوزه نوآوری و فناوری کشور را کاهش دهیم.
به گزارش ایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، عبدالحسین کلانتری در نشست شورای دانشگاه حکیم سبزواری اظهار کرد: بنا داریم با ایجاد این ارتباط، دانشجویان و فعالان انجمنهای علمی را به عنوان سفیران و مروجان نوآوری و فناوری در سطح دانشگاهها و کشور مطرح کنیم.
وی اظهار کرد: از جمله اهداف این طرح شکلگیری هستههای نوآور دانشجویی در دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری است.
کلانتری گفت: در همین راستا و متناسب با تحولاتی که در سطح کلان جامعه و جهان صورت گرفت انجمنهای علمی به سطح انجمنهای علمی و فناوری ارتقا پیدا کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، با تاکید بر اینکه بنا داریم سن دانشجویان جهت ورود به حوزه نوآوری و فناوری کشور را کاهش دهیم. ادامه داد: هر اندازه بتوانیم سن ورود دانشجویان برای ورود به حوزه نوآوری و فناوری را کاهش دهیم، طبیعتاً در ارتقای توسعه انسانی در کشور کوشیدهایم و به نوعی بهرهوری را بالا بردهایم.
وی با اشاره به تسهیلاتی صورت گرفته از سوی وزارت علوم برای این طرح گفت: بر این اساس علاوه بر بازنگری که در آییننامه انجمنهای علمی دانشجویی، با همکاری و حمایتهای معاونت فناوری وزارت و پیگیریها و حمایت همه جانبه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رویدادهایی برای انجمنهای علمی دانشجویی در دستور کار قرار گرفت.
کلانتری با اشاره به اینکه از جمله این برنامهها، رویداد هماندیشی فناورانه دبیران اتحادیهها و انجمنهای علمی دانشجویی کشور (روشنا) که در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد، است، خاطر نشان کرد: درصدد هستیم برگزاری این رویدادها در استانها و دانشگاههای مختلف را ترویج کنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه حکیم سبزواری، دانشگاهی خوش سابقه و زبانزد در حوزههای فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی است.
عبدالحسین کلانتری در نشست با شورای آموزش دانشگاه حکیم سبزواری ضمن تسلیت ایام شهادت امام موسی کاظم (ع) و گرامی داشت ایام دهه مبارک فجر، اظهار داشت: این دانشگاه که در شهر پر قدمت و تاریخی سبزوار واقع شده در دورههای مختلف جلودار فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در آموزش عالی بوده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: میتوان گفت این دانشگاه یک زیست بوم فرهنگی و اجتماعی خوب در کنار حوزههای پژوهش، فناوری و آموزش رقم زده است و همین امر موجب شده است که یک محیط جذاب برای دانشجویان فراهم شود.
کلانتری تصریح کرد: هم اکنون دانشگاه حکیم سبزواری به سبب فعالیتهای خوب تشکلهای اسلامی، انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی و اجتماعی، مجموعهای اجتماعی پرنشاط و فرهنگی است.
وی افزود: دانشجویان این دانشگاه در رویدادهایی ملی دانشجویی مانند جشنواره حرکت و رویش همواره جزو مقامآوران بودهاند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به این سابقه خوب فرهنگی و قرار گرفتن در موقعیت تمدنی ویژه، دانشگاه حکیم سبزواری بتواند همچون گذشته در حوزههای مختلف آموزش عالی پیشتاز باشد.