سومین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان در استان خراسان رضوی برگزار شد
با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور، برخی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، صاحبان صنایع و مدیران ارشد حوزه کار و تولید و به اهتمام دانشگاه فنی و حرفهای استان خراسان رضوی، سومین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان این استان، سوم بهمنماه ۱۴۰۲ برگزار شد و با امضای ۶۰ تفاهمنامه، ۳۲هزار فرصت شغلی برای دانشجویان استان فراهم شد.
به گزارش ایلنا به نقل از دانشگاه فنی و حرفهای، سومین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان، با حضور عرفان خسرویان، محسن جهانشاهی، معاون پژوهشی و فناوری و رئیس کمیسیون اشتغال، مهارت و دانشبنیان دانشگاه فنی و حرفهای؛ یزدانی، مشاور ریاست دانشگاه؛ خاتمی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان خراسان رضوی، صاحبان صنایع، حرف و مشاغل و مدیران ارشد حوزه کسب و کار، در سالن همایش دانشکده فنی و حرفهای شهید منتظری مشهد برگزار شد و طی مراسمی چندین تفاهمنامه همکاری در راستای جذب نیروی کار ماهر از بین مهارتآموختگان و فارغالتحصیلان زبده دانشگاه فنی و حرفهای، همچنین فراهم کردن فضای اشتغال برای دانشجویان منعقد شد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای در مراسم افتتاح این کنسرسیوم ضمن خیرمقدم به صاحبان صنایع، اصناف و صنعتگران و تبریک ماه رجب و ولادت حضرت علی (ع)، آغاز به کار سومین کنسرسیوم دانشگاه را در مشهدالرضا مایه خیر و برکت دانست و گفت: اشتغال دغدغه دولتها و حاکمان جوامع است و این اجتماع، گامی در راستای رفع این دغدغه مهم است.
خسرویان افزود: نقش دولت تسهیلگری است و در این شرایط تحریم میبایست موانع گوناگون نظیر گرانی مواد، حاملهای انرژی، مالیات سنگین و نظیر اینها از پیش پای صنعتگران برداشته شود چراکه آنان در صف اول تولید قرار دارند و میکوشند جریان تولید در کشور متوقف نشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای تصریح کرد: نیروی انسانی یک رکن تولید است، اصحاب صنایع و مشاغل میبایست انتظارات و نیازهای خود را مطرح کرده و با دانشگاه تعامل نزدیکی داشته باشند. بایستی سرفصلهایی طراحی و تدوین شود تا دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای پس از دو سال تحصیل مهارت در این دانشگاه بلافاصله جذب بازار کار و اشتغال شوند.
کنسرسیومها تحت عنوان طرح تاد طراحی شده
خسرویان صنعت طراحی و ساخت و تولید پیشرفته، بهویژه صنایع قطعهسازی؛ صنایع حمل و نقل و ارتباطات پیشرفته؛
فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی و به طور کلی، صنعت اقتصاد دیجیتال؛ صنعت مهندسی زیستی و زیست فناوری و انرژی تجدیدپذیر و فسیلی را پنج محور پیشران توسعه اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد که طرح توسعه اشتغال دانشجویان با عنوان طرح تاد، گام مؤثر دانشگاه فنی و حرفهای در خصوص تربیت تکنیسینهای ماهر و توسعه اقتصادی کشور است.
در مراسم سومین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای استان خراسان رضوی تعداد ۶۰ تفاهمنامه در راستای ایجاد ۳۲هزار فرصت شغلی برای دانشجویان دانشگاه ذیل طرح تاد، بین دانشگاه استان و صنایع بزرگ و کوچک مسقر در خراسان رضوی منعقد گردید.
گفتنی است نخستین کنسرسیوم تخصصی مهارتآموزی و اشتغال دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای در استان کرمان و دومین کنسرسیوم در استان مرکزی پیش از این برگزار شده بود.
در پایان مراسم، مسئولین، مدیران و مهمانان با حضور بر مزار شهدای گمنام نسبت به ساحت والای شهیدان ادای احترام کردند.