خبرگزاری کار ایران

تغییر رویکرد بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی و حمایت از نخبگان

تغییر رویکرد بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی و حمایت از نخبگان
کد خبر : ۱۴۴۰۱۹۰

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در بیست و نهمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی از نظام سلامت به عنوان یکی از بزرگترین سرمایه های انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: کشور ما امروز از نظر داشته ها، علم، فناوری و خدمات حوزه سلامت در دنیا جایگاه بالایی دارد که مرهون تلاش های جامعه پزشکی و سرمایه گذاری های بزرگ نظام در حوزه سلامت است.

به گزارش ایلنا به نقل از وبدا، روح الله دهقانی فیروزآبادی در این مراسم که در مرکز همایش های بین المللی رازی تهران برگزار شد، با بیان اینکه یکی از مهمترین داشته های مردمی انقلاب اسلامی، نظام سلامت است، افزود: باید جایگاه بالای نظام سلامت را نگه داشت و به ارتقای آن کمک کرد. در حوزه سلامت امروز افق های جدیدی از جمله پزشکی فرد محور و پزشکی بازساختی مطرح شده و در درمان بیماری هایی که بشر تا کنون نتوانسته بر آن غلبه کند، با تغییر پارادیم نگاه به درمان و سلامت، راهکارهای فناورانه و جدید ایجاد شده است.

وی با اشاره به لزوم حرکت در مسیر کار فناورانه، خاطرنشان کرد: حرکت جامعه سلامت و اساتید دانشگاه های علوم پزشکی به سمت فناوری، یک ضرورت جدی است. حوزه سلامت از آنجا که به طور مستقیم با بازار مصرف، اقتصاد و مراجعان خود در ارتباط است، به شکل نیازمحور و عملیاتی می تواند فعالیت کند. بهترین توفیقات در شرکت های دانش بنیان، زمانی حاصل شده که فعالان حوزه سلامت با شناسایی شرایط، نیازها و بازار، مجوزها و فرآیندها در توسعه محصول، فناوری و خدمت جدید مشارکت کرده اند.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: ساز و کار شناسایی و حمایت از شرکت های دانش بنیان ارتقا یافته و شرکت های دانش بنیان نوپا پس از حداکثر ۶ ماه فعالیت فناورانه می توانند دانش بنیان شوند و شرکت های نوپا تا ۵ سال اول و زمانی که گردش مالی آنها از ۵ میلیارد تومان بالاتر نرفته، مطلقا مشمول معافیت مالیاتی می شوند.

فیروزآبادی از تغییر رویکرد بنیاد ملی نخبگان برای شناسایی و حمایت از نخبگان خبر داد و گفت: نظام شناسایی بنیاد ملی نخبگان از رویکرد خوداظهاری و پر کردن فرم به شناسایی فعال تبدیل می شود و برگزیدگان جشنواره های بزرگ حوزه سلامت می توانند عضو بنیاد ملی نخبگان شوند.

وی با تاکید بر حمایت بنیاد ملی نخبگان از اساتید ویژه دانشگاه های علوم پزشکی، یادآور شد: حمایت های بنیاد ملی نخبگان به جای اینکه با تقاضای افراد باشد، حول محور اساتید خواهد بود. در این مسیر، اساتید ویژه توسط بنیاد ملی نخبگان شناسایی می شوند و تمام تسهیلات بنیاد از جمله پژوهانه و تسهیلات نظام وظیفه به صورت بسته های مختلف در اختیار اساتید نخبه پرور قرار می گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز